ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018

Τι αναδρομικά θα πάρουν ένστολοι, γιατροί και πανεπιστημιακοί

Aναλυτικοί πίνακες

Aναδρομικά συνολικού ύψους 800 εκατ. ευρώ θα εισπράξουν εφάπαξ εντός του Νοεμβρίου εκατοντάδες χιλιάδες εν ενεργεία λειτουργοί του Δημοσίου (στρατιωτικοί, αστυνομικοί, λιμενικοί, πυροσβέστες, καθηγητές ΑΕΙ κ.λπ.) οι οποίοι υπάγονται σε ειδικά μισθολόγια, σύμφωνα με νομοθετική ρύθμιση που θα.. κατατεθεί στη Βουλή εντός των προσεχών εβδομάδων.
Η προωθούμενη ρύθμιση προβλέπει ότι τα αναδρομικά που θα καταβληθούν αφορούν σε περιόδους με καταληκτική ημερομηνία την 31η-12-2016. Βάσει, δηλαδή, της νομοθετικής ρύθμισης που προωθεί η κυβέρνηση, η αποκατάσταση των αποδοχών εκατοντάδων χιλιάδων στρατιωτικών, αστυνομικών, λιμενικών, πυροσβεστών, καθηγητών ΑΕΙ και λοιπών δημοσίων λειτουργών θα γίνει μέχρι την ημερομηνία ισχύος των προηγούμενων ειδικών μισθολογίων, ενώ στις αποδοχές που καταβλήθηκαν για την περίοδο από την 1η-1-2017 μέχρι και σήμερα δεν θα γίνει αναδρομική προσαρμογή, με το αιτιολογικό ότι από τις αρχές του 2017 ισχύουν νέα, εντελώς διαφορετικά, ειδικά μισθολόγια για όλες αυτές τις κατηγορίες.

Διαβάστε περισσότερα και δείτε τους πίνακες στο money-money ΕΔΩ