ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018

Ποιος ήταν ο τρίτος στο Χίλτον με Αντώναρο και Κουίκ

«Ένα άκρως ενδιαφέρον ραντεβού πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης στο καφέ του ξενοδοχείου Χίλτον στην Αθήνα. Ο Ευάγγελος Αντωναρος, ο οποίος πριν από ενάμιση μήνα γευμάτιζε με τον Πάνο Καμμένο στη Θεσσαλονίκη, σήμερα τα έλεγε σε εμπιστευτικό ύφος με τον υφυπουργό Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ». Αυτό έγραφε ρεπορτάζ του newpost (EΔΩ) και φυσικά υπήρξε..
απάντηση από τον Ευ. Αντώναρο, που αλλού, στο fb:
Φυσικά συναντήθηκα σήμερα με τον παλιό φίλο απο τη δημοσιογραφία και υφυπουργό Εξωτερικών Τερενς Κουικ. Οπως έχουμε συναντηθεί και παμπολλές άλλες φορες...κι ελπίζουμε να συνεχίσουμε τις ανταλλαγ'ες απόψεων μας για πολλά χρόνια ακόμη.
Ολα τα άλλα είναι για γελια.
Συναντιέμαι με πολλά δημόσια προσωπα - πολιτικούς, δημοσιογράφους, επιχειρηματίες, καλλιτέχνες - καθημερινά σε δημόσιους χώρους. Μόνο που συνήθως δεν είναι παπαράτσι εκεί.
ΥΓ. Α, και για να λύσω την απορία: Το τρίτο πρόσωπο στη φωτογραφία, όρθιος, είναι ο εκδότης των Παραπολιτικών Γιάννης Κουρτάκης με την οποίον είχαμε ολιγόλεπτη συνομιλία. Λέτε να... συνωμοτούσαμε όλοι μαζί;