ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018

Στάη: Δεν έχω το αγέρωχον της νεότητας...

...έχω μόνο το αγέρωχον της Ελλης

Αγωνία στο δημοσιογραφικό επιτελείο του τηλεοπτικού σταθμού OPEN για τη σημερινή πρεμιέρα του νέου προγράμματος που θα γίνει με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων στις 7 με την Ελλη Στάη. Η παρουσιαστρια φαίνεται να μην το σκέφτεται καν, η ικανότητα και η εμπειρία της άλλωστε είναι δεδομένες. Kαι όπως είπε σε..
συνέντευξή της (στο Θέμα) πάντα την γοήτευαν οι προκλήσεις και τα δύσκολα εγχειρήματα και εν προκειμένω το OPEN είναι ένας σταθμός που ξεκινά από το μηδέν, οπότε ο βαθμός δυσκολίας είναι μεγάλος.
Η Στάη στο ερώτημα αν "κάποιος, κακοπροαίρετος ενδεχομένως, σκεφτεί «τι ανάγκη έχει η Στάη να γυρίσει στην καθημερινή δουλειά» κ.λπ.", απαντάει:
"Αν ρωτήσει κάποιος ποια είμαι, η απάντηση είναι μία: δημοσιογράφος. Αυτή η ιδιότητα με προσδιορίζει. Βέβαια, ως προσωπικότητα ίσως έχω κάποια χαρακτηριστικά που εξάπτουν την περιέργεια, διαθέτω κάποιες ιδιότητες πολύ πιο «αναγνώσιμες». Ομως ακόμη και στο Μπάκιγχαμ να με δεις να πίνω τσάι με τη βασίλισσα Ελισάβετ, πάλι ως δημοσιογράφος θα είμαι εκεί. Το ότι πάντα κάποιοι θέλουν να σκέφτονται κακοπροαίρετα είναι δεδομένο. Το θέλουν, το τονίζω. Κάποτε είχαν γράψει για εμένα, ο Σωτήρης Κακίσης αν δεν κάνω λάθος, ότι είμαι «μια γυναίκα που όλοι λατρεύουν να μισούν». Ισως τώρα πια, καθώς μεγαλώνω, αυτές οι εντυπώσεις απαλύνονται. Μήπως συμβαίνει αυτό επειδή δεν έχω το αγέρωχον της νεότητας και έχω μόνο το αγέρωχον της Ελλης; Πάντως έχω την αίσθηση ότι τώρα με αγαπάνε λίγο παραπάνω."