ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018

Συμβαίνουν και στην ΕΡΤ

Το Γκραν Πρι του Μεξικού θα μεταδοθεί ζωντανά την Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 21:00, από τις συχνότητες της ΕΡΤ2 και της ΕΡΤHD, καθώς και από το ert.gr. Τα καλύτερα στιγμιότυπα των κατατακτήριων δοκιμών του Σαββάτου θα μεταδοθούν μαγνητοσκοπημένα στις 20:00 από την ΕΡΤ2. Στην περιγραφή και στο σχολιασμό του αγώνα, θα βρίσκονται οι δημοσιογράφοι..
της ΕΡΤ, Νίκος Κορόβηλας και Ηλίας Παπαϊωάννου.
***
Ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, σε μια συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης στον Άρη Ραβανό και στην εκπομπή «Η Επόμενη Μέρα», αύριο Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 19:15 στην ΕΡΤ1. Οι διεργασίες στην κυβέρνηση μετά την παραίτηση Κοτζιά, η κόντρα με Καμμένο για τη Συμφωνία των Πρεσπών, οι σχέσεις ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, η προφυλάκιση του Γιάννου Παπαντωνίου, οι δημοτικές εκλογές, η τουρκική προκλητικότητα στο Αιγαίο και η ελληνική απάντηση για τα 12 μίλια, θα βρεθούν στο επίκεντρο της συζήτησης. 
***
Η μουσική εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης «Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ» συνεχίζει και τη νέα τηλεοπτική σεζόν ανανεωμένη. Tην Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018, ώρα 22:00 ο Μιχάλης Μαρίνος και η Ναταλία Δραγούμη,στην ΕΡΤ1, υποδέχονται μία από τις πιο ιδιαίτερες τραγουδίστριες της εποχής μας: τη Φωτεινή Βελεσιώτου. 
***
Το Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 20:00 θα μεταδοθεί από το Αρχείο της ΕΡΤ ένα αφιέρωμα του Κυριάκου Λουκάκου στον βαρύτονο Βασίλη Γιαννουλάκο, που «έφυγε» από τη ζωή την Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018. Στην εκπομπή οι ακροατές του Τρίτου Προγράμματος έχουν την ευκαιρία να ακούσουν συνέντευξή του και στη συνέχεια την τετράπρακτη όπερα «Ερνάνης» του Τζουζέπε Βέρντι, που προέρχεται από το αρχείο του διακεκριμένου τενόρου, από ιδιωτική ηχογράφηση στο Φεστιβάλ του Λας Πάλμας της Ισπανίας το 1989, στην οποία ο ίδιος ερμηνεύει το ρόλο του Ντον Κάρλο.