ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018

Πρόταση Κοντομηνά στον Κανάκη για τον Alpha

Η ηχηρή αποχώρηση του Αντώνη Κανάκη από τον ANT1 (ΕΔΩ) ξάφνιασε αλλά χαροποίησε άλλους τόσους . Ανάμεσα στους δεύτερους κι ο Δημήτρης Κοντομηνάς που είχε κάνει αρκετές φορές πρόταση στον Kανάκη να μετακινηθεί στον Alpha. Η χθεσινή εξέλιξη, όπως γράφει το enimerosi24,   λέγεται ότι ενεργοποίησε ξανά την πρόταση του επιχειρηματία. Και οι πιθανότητες ο Αντώνης Κανάκης να συνεχίσει..
με την ομάδα του στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha  είναι εξαιρετικά υψηλές.
***
Την απόφαση για την επέκταση της κλαδικής συλλογικής σύμβασης εργασίας των εργαζομένων τεχνικών ραδιοφωνίας και ηχοληπτών υπέγραψε η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου. Από τις προβλέψεις της σύμβασης, που υπογράφουν η Ένωση Τεχνικών Ελληνικής Ραδιοφωνίας (ΕΤΕΡ) και η Ένωση Ιδιοκτητών Ραδιοφωνικών Σταθμών Αθηνών (ΕΙΙΡΑ), ωφελούνται συνολικά 417 εργαζόμενοι.
***
Από την 21η Αυγούστου 2018, μετά την επαναφορά των βασικών αρχών των συλλογικών διαπραγματεύσεων, έχουν επεκταθεί 8 κλαδικές συλλογικές συμβάσεις οι οποίες καλύπτουν συνολικά περισσότερους από 190.000 εργαζόμενους. 
***
Το υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης συνεχίζει τη διαδικασία ελέγχου όλων των κλαδικών συλλογικών συμβάσεων εργασίας που βρίσκονται σε ισχύ, προκειμένου να διαπιστωθεί αν πληρούν τους όρους για την επέκτασή τους. Αντιστοίχως θα ελέγχονται και όλες οι συμβάσεις που θα υπογράφονται στο εξής.