ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018

Ποιά "Απογευματινή";

Ακόμη δεν βγήκε η νέα Απογευματινή (ήταν να κυκλοφορήσει στα μέσα Οκτωβριου αλλά προς το παρόν αγνοείται η τύχη της) και τώρα νέα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για την έκδοση νέας εφημερίδας.
***
Στα σκαριά βρίσκεται, εκτός από τη «Νέα Απογευµατινή», και ακόµα µία εφηµερίδα που θα κινείται στον χώρο της (κεντρο)∆εξιάς..
Μάλιστα, όπως γράφουν τα Παραπολιτικά, έχουν μπει οι βάσεις και σιγά σιγά ολοκληρώνεται η δομή της εφημερίδας.
***
Σχετικά με τα γραφεία της νέας «Απογευματινής», σύμφωνα με πληροφορίες του topontiki.gr, αναμένεται να στεγαστούν στη Συγγρού. Συγκεκριμένα, η νέα διεύθυνση της εφημερίδας θα είναι στη λεωφόρο Συγγρού 206.
***
Μαζί με το νέο πρόγραμμα του τηλεοπτοικού σταθμού OPEN βγαίνει στον (διαδικτυακό) αέρα και το σάιτ τη εφημερίδας ΕΘΝΟΣ. To σλόγκαν του ethnos.gr είναι Καινοτομία - Αξιοπιστία - Δημοσιογραφία.
***
Κάθε Τρίτη και Παρασκευή νέο περιοδικό για το στοίχημα με την εφημερίδα «δημοκρατία». Το νέο έντυπο επιμελείται η ομάδα του περιοδικού «ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ». ***
Σε εξάωρες στάσεις εργασίας προχωρούν αύριο, Τετάρτη 24 Οκτωβρίου και την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου, οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ, μετά από ομόφωνη απόφαση που έλαβε το διοικητικό συμβούλιο της ΠΟΣΠΕΡΤ.
***
Στο πλαίσιο της μετοχικής τους συνεργασίας, ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ και η Propagate συμφώνησαν στη δημιουργία και ανάπτυξη πρωτογενούς περιεχομένου. Από το 2019 αναμένονται δύο νέα τηλεοπτικά προϊόντα. Πρόκειται για τηλεπαιχνίδι «Slip ‘N Slide» και το πρόγραμμα «My Best Friend’s Fear» που αφορά σε φάρσες οι οποίες θακαταγράφονται από κρυφές κάμερες.