ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018

Ξανακάντε μου την ερώτηση για τον Καμπόσο...

Άσχημα τα μαντάτα για τον Δημήτρη Καμπόσο, τον δήμαρχο Άργους ο οποίος είχε προκαλέσει το πανελλήνιο με τις ρατσιστικές και αντισημιτικές αναφορές κατά του Γιάννη Μπουτάρη.
Το πρώην στέλεχος της Ν.Δ., τον οποίο είχε διαγράψει με αρκετή καθυστέρηση ο Κυριάκος Μητσοτάκης, είχε αναθαρρήσει από τη δήλωση του Μάκη Βοριδη..
ότι «Το Άργος έχει δήμαρχο, τον Δημήτρη Καμπόσο», καθώς η δήλωσε αυτή άφηνε ανοιχτό παράθυρο να στηριχθεί ο τοπικός παράγοντας της Αργολίδας από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Το βράδυ της Πέμπτης, όμως, στο δελτίο ειδήσεων του Kontra, o Νικήτας Κακλαμάνης, επικεφαλής της επιτροπής της Ν.Δ. για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, «άδειασε» τον Μάκη Βορίδη και έκλεισε την πόρτα στον Δημήτρη Καμπόσο. Ο κ. Κακλαμάνης τόνισε ότι ο δήμαρχος Άργους έχει διαγραφεί από τη Ν.Δ. και πρόσθεσε με νόημα: «Την άλλη εβδομάδα που θα δημοσιευθεί ο κατάλογος με το ποιους στηρίζουμε στις πρωτεύουσες των νομών της Ελλάδας, ξανακάντε μου την ερώτηση για τον Καμπόσο».
X.K. (ΕφΣυν)