ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018

Π. Πολάκης: Γιάννο μου το "δόγμα Σημίτη" πληρώνεις...

Στη φυλακή οδηγήθηκαν ο Γιάννος Παπαντωνίου και η σύζυγος του Σταυρούλα Κουράκου με τη Δικαιοσύνη να καταλογίζει πως τα 2,8 εκατ. ελβετικά φράγκα, που βρέθηκαν σε λογαριασμούς τους, δόθηκαν ως δώρο για προτίμηση σε συγκεκριμένη εταιρεία για την αναβάθμιση έξι φρεγατών του 2003.
«Η εργαλειοποίηση της ελληνικής δικαιοσύνης θέτει σε κίνδυνο την ίδια μας τη δημοκρατία. Το δόγμα..
Πολάκη εφαρμόζεται γενικά», δήλωσε χθες βράδυ ο Γιάννος Παπαντωνίου μετά την απόφαση για προφυλάκιση τόσο του ίδιου όσο και της συζύγου του.
Ο αν. υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης απάντησε μέσω fb λέγοντας πως ο «κατεξοχήν εκπρόσωπος της λαμογιάς του εκσυγχρονισμού τολμάει και μιλάει για "δόγμα Πολάκη" την ώρα που οδηγείται στη φυλακή».
Αναλυτικά η απάντηση Πολάκη:
"Με 800 σελίδες κατηγορητήριο,με 3 εκατομ μίζες στα πράσα μετα τη δικαστική συνδρομή που ζητήθηκε το 2017 (ενώ η υπόθεση ξεκίνησε το 2005) τολμάει και μιλάει, ενώ οδηγείται στη φυλακή, για "δόγμα Πολακη"ο κατεξοχήν εκπρόσωπος της λαμογιάς του εκσυγχρονισμού!!!
Γιαννο μου το μαντήλι σου ΒΡΕΘΗΚΕ (απο τη Δικαιοσύνη) ΛΕΡΩΜΕΝΟ !!!
Το "δόγμα Σημίτη" πληρώνεις....
ΥΓ καμια ανακοίνωση υπέρ της Δικαιοσυνης που έπραξε το καθήκον της ,θα βγάλει η ΝΔ και το Κιναλ ή επειδή χάλασε η προφυλάκιση την παρουσίαση του βιβλίου του Παπαντωνιου έχουμε πέσει σε κατάθλιψη;"
Η παρουσίαση του βιβλίου έχει αναβληθεί. Μάλλον επ΄αόριστον.