ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017

Ενας «εφημεριδάς», διευθυντής στην SportDay

Ο Γιώργος Μαζιάς θα είναι ο νέος διευθυντής της SportDay, μετά από απόφαση και πρόταση του εκδότη της εφημερίδας, του Τάσου Μπούρα. Η πληροφορία διέτρεξε τον δημοσιογραφικό χώρο από χθες το βράδυ και έγινε ιδιαίτερα γνωστή σήμερα το  πρωί, και μάλιστα όχι πρώτα στον κόσμο της SportDay αλλά σε άλλο δημοσιογραφικό μέσον από όπου και διαχύθηκε. Ο Harddog επιβεβαίωσε την πληροφορία και τη δημοσιεύει πλέον χωρίς επιφυλάξεις.
Η είδηση προκάλεσε ανακούφιση –θα λέγαμε και αγαλλίαση ακόμα– στο συντακτικό προσωπικό της εφημερίδας γιατί ο Μαζιάς, ο οποίος υπήρξε επιτυχημένος αρχισυντάκτης της SD και απομακρύνθηκε επί των ημερών Γκιόλια, είναι εξαιρετικός δημοσιογράφος με πείρα στις εφημερίδες, πολύ καλός χαρακτήρας και ιδιαίτερα..
αγαπητός στο συνάφι.
Θεωρείται δημοσιογράφος «εφημεριδάς», με γνώσεις, και ποιότητα, που ανέβηκε στις επιτελικές θέσεις με τη σκληρή δουλειά του και την αποδοχή πολλών και όχι μόνο ενός ιδιοκτήτη ή εκδότη.
- το πλήρες ρεπορτάζ στο harddog-spor (ΕΔΩ)