ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

Καταλαβαίνω αυτούς που φοβούνται και χτυπούν την ΕΡΤ

Δύο χρόνια μετά την επαναλειτουργία της ΕΡΤ, η δημόσια ραδιοτηλεόραση, εξακολουθεί να δίνει απαντήσεις. Με αφορμή την κάλυψη ενός ακόμη μεγάλου γεγονότος, όπως ο σεισμός στη Λέσβο, γίνεται κατανοητό, ότι μόνο η ΕΡΤ, έχει και την δυνατότητα, να μεταφέρει από κάθε πλευρά της Ελλάδας τις ειδήσεις και να προσφέρει τις πληροφορίες, με συνεχή έκτακτα και προγραμματισμένα δελτία.
Μόνο η αφορμή, είναι η κάλυψη των μεγάλων γεγονότων. Βρίσκομαι στην ΕΡΤ, περίπου 7 μήνες. Πάντα είχα εμπιστοσύνη στην ΕΡΤ και στον κόσμο της, ακόμη και στις πιο δύσκολες εποχές της. Με τα όποια λάθη της, εξακολουθούσε να..
είναι ο συνδετικός κρίκος όλης της χώρας. Αυτό που μπορώ να καταθέσω είναι οτι καθημερινά η ΕΡΤ, δικαιώνει αυτούς που πολέμησαν να ξανανοίξει. Κάθε μέρα, ακούγονται όλες οι απόψεις στην δημόσια ραδιοτηλεόραση και στα νέα μέσα.
Μόνο η αφορμή ήταν ο φονικός σεισμός στη Λέσβο, για να μεταφέρω τις τεράστιες προσπάθειες που γίνονται στην ΕΡΤ. Πλέον μπορώ να πω οτι καταλαβαίνω αυτούς που φοβούνται και χτυπούν την ΕΡΤ. Αυτούς που προβάλλουν τα όποια λάθη της- ένας οργανισμός που δουλεύει δεν είναι δυνατόν να μην κάνει λάθη- και προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα εναντίον της ΕΡΤ.
Καταλαβαίνω αυτούς που φοβούνται την δύναμη και τις δυνατότητες της ΕΡΤ.

Νίκος Μερτζάνης (fb)