ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

Απεργιών συνέχεια στου Μπόμπολα

Τη συνέχιση των απεργιακών κινητοποιήσεων στα ενημερωτικά Μέσα του «Πήγασου» κατά ένα ακόμη 24ωρο, από τις 06.00 της Τρίτης 13 Ιουνίου 2017 έως τις 06.00 της Τετάρτης 14 Ιουνίου 2017 , αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) –μαζί με την Ένωση Προσωπικού Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΠΗΕΑ), την Ένωση Τεχνικών Ημερήσιου Περιοδικού Τύπου Αθηνών (ΕΤΗΠΤΑ), την Πανελλαδική Ένωση Λιθογράφων (ΠΕΛ) και την Ένωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδας (ΕΦΕ)– ύστερα από απόφαση των εργαζομένων.
Η απεργία των δημοσιογράφων, διοικητικών υπαλλήλων, τεχνικών Τύπου, λιθογράφων και..
φωτορεπόρτερ που εργάζονται στις εφημερίδες «ΕΘΝΟΣ», «ΗΜΕΡΗΣΙΑ», «GOALnews», καθώς και στις ιστοσελίδες «ethnos.gr», «imerisia.gr» και «sentragoal.gr», «life.gr», «womenonly.gr», «elle.gr», «cinemag.gr» και «caranddriver.gr» και σε όλες τις περιοδικές εκδόσεις και τις λοιπές ιστοσελίδες του Ομίλου, έχει κηρυχθεί  σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη μη εξόφληση δεδουλευμένων αποδοχών των εργαζομένων, από τον Ιανουάριο έως και το Μάιο του 2017, και την καταπάτηση κάθε συμφωνίας και δέσμευσης της εργοδοσίας για διευθέτηση του θέματος.

Aπεργία της ΕΤΕΡ στον ρ/σ «Ελληνικός» του Ν. Χατζηνικολάου
Ανακοίνωση Ενωσης Τεχνικών Ελληνικής Ραδιοφωνίας: 
"Μετά την αρνητική κατάληξη του Δημοσίου Διαλόγου στον Ο.ΜΕ.Δ με την διοίκηση του ραδιοσταθμού «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ (πρώην ORANGE) 93,2» το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Τεχνικών Ελληνικής Ραδιοφωνίας αποφάσισε την πραγματοποίηση της  εξαγγελθείσας 48ωρης απεργιακής κινητοποίησης από τις 06:00 π.μ. της  Τρίτης  13/06/2017 έως τις 06:00 π.μ. της Πέμπτης 15/06/2017 με αιτήματα :
•Την εξόφληση των δεδουλευμένων στους εργαζόμενους Τεχνικούς (ηχολήπτες και ηλεκτρονικούς) του ραδιοσταθμού, επίσης να παρέχετε την κατά νόμο έκδοση αναλυτικών εξοφλητικών αποδείξεων για κάθε μήνα που εξοφλείτε.
•Την καταβολή στη Ένωσή μας των παρακρατηθεισών συνδρομών των μελών μας κατ’ εφαρμογή της ΣΣΕ μας.
Καλούμε την Διοίκηση του ραδιοσταθμού «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ (πρώην ORANGE) 93,2» να προχωρήσει στην άμεση ικανοποίηση όλων των αιτημάτων μας."