ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017

Σφάζονται διευθυντάδες στην αυλή του Μαρινάκη

Κάθε πιθανός και απίθανος ζητά επιτελική θέση στον ΔΟΛ

Εντάξει δεν αποτελεί έκπληξη, ήταν αναμενόμενο ότι θα συρρεύσουν πολλοί να ζητήσουν κάποιο ρόλο στη νέα ημέρα που ξεκινά στον ΔΟΛ μετά την ολοκλήρωση των δικαστικών διεργασιών και την απόκτηση του από τον Β.Μαρινάκη. Οποιος έχει κάποια πρόσβαση είτε στον ίδιο τον εφοπλιστή απευθείας είτε σε κάποιον στενό του συνεργάτη ή σε κάποιον προνομιακό του συνομιλητή θέτει υποψηφιότητα για κάποια υψηλόβαθμη θέση στον ΔΟΛ με τις περισσότερες αιτήσεις να αφορούν τη διεύθυνση του Βήματος και των ΝΕΩΝ.
Ανάμεσα σε εκείνους που στριμώχνονται και σπρώχνονται στην εξώπορτα του εφοπλιστή είναι και άνθρωποι που στο απώτερο ή και πιο κοντινό παρελθόν βρίσκονταν σε επιτελικές θέσεις στο..  συγκρότημα και προβάλλουν ως επιπλέον προσόν τους ότι γνωρίζουν καλύτερα από τους άλλους το… μαγαζί. Το εντυπωσιακό είναι ότι ανάμεσα σε εκείνους που έχουν δηλώσει υποψηφιότητα είναι και άνθρωποι που από τα ΜΜΕ στα οποία συνεργάζονται ή τους ανήκουν έχουν βρεθεί σε αντιπαράθεση με τον εφοπλιστή.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα, ένας γνωστός δημοσιογράφος που είχε διεισδύσει στο φιλικό περιβάλλον του εφοπλιστή και πήγαινε μάλιστα και στο Καραϊσκάκη και έβλεπε τα ματς από τις VIP σουίτες. Ο εν λόγω δημοσιογράφος εκείνη την εποχή είχε αποχωρήσει κακήν κακώς από την επαγγελματική σχέση που είχε δημιουργήσει όχι μόνο σε δημοσιογραφικό αλλά και διοικητικό επίπεδο με κορυφαία εφημερίδα και είχε ξεκινήσει μια δική του επαγγελματική προσπάθεια στο Διαδίκτυο. Κάποια στιγμή ο εν λόγω δημοσιογράφος αποφάσισε να συνεργαστεί επαγγελματικά με έναν από τους ανταγωνιστές του Β. Μαρινάκη και από το site του άρχισε να «πετροβολάει» τον Μαρινάκη. Επισήμως δεν υπήρξε αντίδραση από την πλευρά του εφοπλιστή, αλλά στη δημοσιογραφική πιάτσα κυκλοφορούν διάφοροι αστικοί μύθοι για το πώς αντιμετώπισε ο εφοπλιστής την επίθεση του δημοσιογράφου, αλλά είπαμε πρόκειται για… αστικούς μύθους και δεν θα τους αναπαράγουμε.
- από το enimerosi24