ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017

Δ. Καμπουράκης: Να γιατί ενοχλήθηκε ο Πολάκης

Τον μπελά του βρήκε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Καμπουράκης –όπως είπε ο ίδιος–, με το σχόλιό του στο Protagon για τον Π. Πολάκη.
Η επιθετική απάντηση (διαβάστε ΕΔΩ) του αναπληρωτή υπουργού Υγείας (αρχίζει με τη φράση «Άκου Καμπουράκη») για την παλιά φωτογραφία που τον εικονίζει να πυροβολεί, προκάλεσε πλήθος τηλεφωνημάτων στον Δ.Κ. από τηλεοπτικά κανάλια, ραδιοσταθμούς κ.λπ.  για να του ζητήσουν μια απαντητική δήλωση, αλλά εκείνος, όπως ανέφερε, αρνήθηκε.
Ο Δημήτρης Καμπουράκης είπε ότι ξέρει τι, από όσα έγραψε στο σάιτ, ενόχλησε τον υπουργό. Είναι, κατά την άποψή του, ένα απόσπασμα στην τελευταία παράγραφο του άρθρου στο οποίο..
αναφέρει ότι χέρι που ψηφίζει μνημόνια «ξεφτιλίζει το πιστόλι που βαστά».
Το επίμαχο σημείο του άρθρου είναι το εξής: «Ε λοιπόν καλά θα κάνει ο Παύλος να την αποσύρει την φωτογραφία. Διότι –μεταξύ μας- ένα χέρι που κάθε βδομάδα υψώνεται για να υπερψηφίσει μνημόνια, παραμνημόνια, μελλοντικές προνομοθετήσεις, προαπαιτούμενα και ντροπιαστικές διορθώσεις των προαπαιτουμένων, το ξεφτιλίζει λιγάκι το πιστόλι που βαστά. Εντάξει;»
- από το μπλογκ του harddog-sport