ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

Με Marie Claire αυτή την Κυριακή το Πρώτο Θέμα

Mε την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή 18 Ιουνίου το Marie Claire με 250 σελίδες. Το πετυχημένο γυναικείο περιοδικό, που μέχρι πρότινος ανήκε στον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη, μετακόμισε στο Μαρούσι και θα κυκλοφορεί με το «Π.Θ.» την τρίτη Κυριακή κάθε μήνα.
 ***
Εξήντα τρία χρόνια μετά την κυκλοφορία του πρώτου τεύχους του στη Γαλλία, το Marie Claire εκδίδεται σε 32 χώρες, μιλά σε πάνω από 15 εκ. αναγνώστριες, και αγγίζει πάνω από 30 εκ. χρήστες του ίντερνετ μέσω των ψηφιακών του μορφών και των social media, πιστό πάντα στο αρχικό μανιφέστο του: ότι η μόδα και η γυναικεία χειραφέτηση δεν είναι αντικρουόμενες έννοιες.
***
Αίσθηση έχει προκαλέσει η είδηση ότι ο Περικλής Γκιόλιας ετοιμάζεται να εκδώσει εφημερίδα..
με τον τίτλο Sportime και ήδη καταγράφονται οι πρώτες ανοιχτές αντιδράσεις. Στον λογαριασμό τουστο facebook ο πρώην συντάκτης της εφημερίδας Κώστας Μπάκος πόσταρε το σχετικό ρεπορτάζ με το προσωπικό του σχόλιο «Καλώς τα παιδιά…». Κι ένας άλλος πρώην συντάκτης, ο Κώστας Μπελιάς αναφέρει στο σχόλιό του: «Καλή αντάμωση. Πλάκα θα έχουμε».(περισσότερα στο harddog-sport)
***
Aπεργιακές κινητοποιήσεις των τεχνικών στον ραδιοσταθμό «Ελληνικός» του Ν. Χατζηνικολάου με κύριο την καταβολή των χρεωστούμενων δεδουλευμένων. Η ΕΤΕΡ σε ανακοίνωσή της αναφέρει:  "Μετά την αρνητική κατάληξη του Δημοσίου Διαλόγου στον Ο.ΜΕ.Δ με την διοίκηση του ραδιοσταθμού «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ (πρώην ORANGE) 93,2» το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Τεχνικών Ελληνικής Ραδιοφωνίας αποφάσισε την πραγματοποίηση της  εξαγγελθείσας 48ωρη απεργιακής κινητοποίησης από τις 06:00 π.μ. της  Τρίτης  13/06/2017 έως τις 06:00 π.μ. της Πέμπτης 15/06/2017.
***
Με την απόφαση 4383/2017, το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών απέρριψε το κύριο και τα καταψηφιστικά αιτήματα της αγωγής της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσής Αυγής και του Γενικού Γραμματέα της εναντίον της ΠΟΣΠΕΡΤ, για την καταχρηστικότητα έκρινε ότι είναι αναρμόδιο. Επίσης της επέβαλλε δικαστική δαπάνη εκ 400 ευρώ υπέρ της ΠΟΣΠΕΡΤ.