ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

Από Σεπτέµβριο το Πρώτο Θέµα FM

Αν και οι διαδικασίες για τη ραδιοφωνική σύµπραξη του «Πρώτου Θέµατος» µε το Action 24 φαίνονταν να είχαν εισέλθει στην τελική ευθεία, οι επικεφαλής του εγχειρήµατος αποφάσισαν να δώσουν µια µικρή παράταση αναφορικά µε την έναρξη λειτουργίας του υπό δηµιουργία ραδιοφώνου.
Ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι η θερινή περίοδος, που έχει ήδη ξεκινήσει, συνιστούσε ανέκαθεν ανασταλτικό παράγοντα για τέτοιου είδους προσπάθειες (κυρίως από διαφηµιστικής πλευράς) και ως εκ τούτου θα ήταν πολύ προτιµότερο ο νέος ραδιοφωνικός σταθµός να βγει στον αέρα στις αρχές του ερχόµενου φθινοπώρου..
 ***
Την ίδια ώρα, θεωρείται δεδοµένο πως το αφεντικό του Action 24, ∆ιονύσης Παναγιωτάκης, θα συνεχίσει τις συζητήσεις µε την πλευρά Αλαφούζου και για την προοπτική συνεργασίας του καναλιού µε τον Οµιλο ΣΚΑΪ και, σε δεύτερη φάση, µε τον νέο, αµιγώς ενηµερωτικό σταθµό που στήνεται στο Νέο Φάληρο, ο οποίος θα εκπέµψει µέσω Ιντερνετ και της ψηφιακής πλατφόρµας του ΟΤΕ και της Nova.
 ***
Οι επαφές διακόπηκαν προσωρινά λόγω της απώλειας του Αριστείδη Αλαφούζου, ωστόσο εντός της εβδοµάδας που έρχεται αναµένεται να υπάρξει νέος κύκλος συναντήσεων. Εξάλλου, αµφότερα τα εµπλεκόµενα µέρη εκφράζουν την ικανοποίησή τους για το crash test της µελλοντικής τους συµπόρευσης µε φόντο τις γαλλικές εκλογές, ο παλµός των οποίων µεταδόθηκε την ίδια στιγµή στο Action 24 και το skai.gr.
 ***
Σηµειώνεται πως υπάρχουν σκέψεις το συγκεκριµένο µοντέλο να επεκταθεί γενικότερα µέσω της ταυτόχρονης προβολής από το περιφερειακής εµβέλειας κανάλι και τον ιστότοπο του ΣΚΑΪ ορισµένων από τις ενηµερωτικές εκποµπές του Action 24, αλλά και κάποιων εξ αυτών που σήµερα προβάλλονται στον τηλεοπτικό σταθµό του Φαλήρου, αλλά δεν θα χωρούν στο πρόγραµµα της νέας σεζόν, µε φόντο το περαιτέρω άνοιγµα στην ψυχαγωγία.
- πηγή: Secret / εφημερίδα Παραπολιτικά