ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017

Το koolnews του Πέτρου έγινε reader.gr

Ποιοι είναι στη συντακτική ομάδα και ποιοι το διευθύνουν

«Αντίο koolnews, καλώς ήρθατε στο Reader.gr!» Αυτό μας πληροφορεί ο τίτλος αναρτησης στο σάιτ που είχε φτιάξει και διαχειριζόταν ο γνωστός και μη εξαιρετέος Πέτρος Κωστόπουλος.
«To koolnews μεγάλωσε, άλλαξε και πλέον παρουσιάζεται ξανά στο αναγνωστικό κοινό ως… Reader.gr» αναφέρεται στο κείμενο ξεκαθαρίζοντας ότι στο σάιτ Reader.gr θα βρούμε όλη την ύλη του koolnews και μαζί της, «ολόκληρη τη συντακτική ομάδα του site, που "μετακόμισε" στη Liquid Media και φιλοδοξεί να εξελιχθεί σε μια... απαραίτητη καθημερινή συνήθεια για εκατομμύρια αναγνώστες».
Και μιας και μιλάμε για συντακτική ομάδα, στο Reader.gr διευθυντής είναι ο.. Δημήτρης Πεφάνης (ασχολείται με το Διαδίκτυο από το 1992 και περνάει περισσότερο χρόνο online παρά offline) ενώ διευθυντής σύνταξης είναι ο γνωστός (από περιοδικά, ραδιοφωνο, τηλεόραση κλπ) Κώστας Βαϊμάκης. Την υπόλοιπη συντακτική ομάδα απαρτίζουν οι:
Αγγελική Μαρίνου, Άγγελος Γεραιουδάκης, Αιμίλιος Περδικάρης, Αντώνης Αναστασόπουλος,
Απόστολος Μαγγηριάδης, Βαγγέλης Χατζής, Βάσω Αγγελέτου, Γιάννης Μητσάκος, Γιώργος Ευγενίδης, Γιώτα Ρουγκάλα, Δήμητρα Σκούφου, Ελένη Ζώη-Τήλα, Ελένη Μπότα, Ευγενία Κουντούρη, Θανάσης Κουκάκης, Κώστας Κετσιετζής, Μαρίνα Φούντα, Νίκη Παπάζογλου