ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

Me Freddo καλύπτει το κενό της Espresso ο Κουρτάκης

Διαψεύδει τις φήμες περί προβλημάτων στον  όμιλο των Παραπολιτικών

Ανοίγεται περαιτέρω στο χώρο της έντυπης ενημέρωσης ο (τάχιστα) ανερχόμενος μιντιάρχης Γιάννης Κουρτάκης προχωρώντας στην έκδοση μιας νέας εβδομαδιαίας εφημερίδας που θα κυκλοφορεί κάθε Κυριακή. Ο Κουρτάκης διαψεύδει έτσι την έντονη φημολογία των τελευταίων εβδομάδων για προβλήματα βιωσιμότητας του δημοσιογραφικού του συγκροτήματος (βλέπε στο υστερόγραφο τι έγραψε ο ίδιος σχετικά με το θέμα).
 Η νέα εφημερίδα του ομίλου των Παραπολιτικών με την επωνυμία FREDDO, υπόσχεται πλούσια ειδησεογραφία... ποικίλης ύλης και αποκαλυπτικά φωτορεπορτάζ φιλοδοξώνας να καλύψει το κενό της Esresso στα κυριακάτικα φύλλα.
Η FREDDO αναμένεται να κυκλοφορήσει στα περίπτερα την επόμενη Κυριακή.
Ο Γιάννης Κουρτάκης εδραιώνεται στο χώρο των media καθώς ήδη ο όμιλος των.. 
Παραπολιτικών διαθέτει τρεις εφημερίδες (Παραπολιτικά, Επένδυση, Καρφί), ένα ραδιοσταθμό (Παραπολιτικά fm) και πολλά σάιτ (parapolitika.gr κ.α) που κάποια ανήκουν στο συγκρότημα και κάποια άλλα συνεργάζονται μαζί του. Το μόνο που λείπει είναι ένα κανάλι -κατά προτίμηση πανελλαδικής εμβέλειας.

Την προηγούμενη εβδομάδα ο Γιάννης Κουρτάκης έγραφε στη στήλη του στο Secret: «Από την ημέρα που εκδόθηκαν τα Παραπολιτικά έχω ακούσει κι έχω διαβάσει πολλά και διάφορα. Εχουμε κλείσει καμμιά πενηνταριά φορές. Μας έχουν σκοτώσει άλλες τόσες κι άλλα πολλά. Αυτά έχει το... παιχνίδι. Τώρα που έχουν πάλι οργιάσει, θα επαναλάβω αυτό που είχα γράψει σε τούτη εδώ τη στήλη όταν ξεκινούσε το υπέροχο αυτό ταξίδι. Οτι ήρθαμε γα να μείνουμε. Και θα μείνουμε...»