ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

Καναλάρχης στον κάμπο ο Πέτρος Κωστόπουλος

Πέτρος Κωστόπουλος ή Μαξ Χέντρουμ
Ανέλαβε το ψυχαγωγικό πρόγραμμα σε δέκα περιφερειακά κανάλια

 Σε νέες περιπέτειες στο χώρο της show biz μπαίνει ο Πέτρος Κωστόπουλος. Μετά την ένταξη στον όμιλο του gazzeta, των σάιτ που διαχειριζόταν, ανοίγει τους ορίζοντές του και αναλαμβάνει σύμβουλος προγράμματος σε δέκα περιφερειακά κανάλια της χώρας (αφού «έφαγε πόρτα» από όλους τους μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς).
Τα συγκεκριμένα περιφερειακά κανάλια έχει αναλάβει νεοσύστατη εταιρία παραγωγής με πρόεδρο τον Αμερικανό Tζακ Χάναν, πρώην διευθυντή της Fox, με μακρά εμπειρία σε κανάλια των ΗΠΑ (τώρα πως ο Αμερικανός ειδήμων κατέληξε να κουμαντάρει περιφερειακά κανάλια στην Ελλάδα, είναι ένα άλλο θέμα).
 Ο Π. Κωστόπουλος ήδη έχει καταφέρει να πραγματοποιήσει συμφωνία με το TRT Θεσσαλίας,.. το Δίον Βορείου Ελλάδος, το ΕΝΑ Κεντρικής Ελλάδος και το Κρήτη TV ενώ, όπως γράφει η Μαρία Ανδρέου στην Espresso, αναμένεται προσεχώς να δώσει τα χέρια με άλλα έξι κανάλια της περιφέρειας. Μέσα στο επόμενο διάστημα ο πρώην εκδότης θα γυρίσει όλη τη χώρα για να πραγματοποιήσει επαφές με τα κατά τόπους στελέχη των σταθμών.
Ο βασικός του ρόλος, σύμφωνα με την Espresso, θα είναι να καταρτίσει ένα ψυχαγωγικό πρόγραμμα προδιαγραφών εθνικής εμβέλειας περίπου τριών ωρών ημερησίως, το οποίο θα διανέμεται και θα μεταδίδεται με παράλληλες δικτυώσεις σε διαφορετικούς περιφερειακούς σταθμούς της χώρας. Σε αυτό το πλαίσιο αναζητεί νέα πρόσωπα για τη θέση των παρουσιαστών, τα οποία μάλιστα σκοπεύει να κάνει TV stars...

YΓ: Ο Κωστόπουλος σίγουρα είναι ένας άνθρωπος που δεν το βάζει κάτω, ενώ δείχνει πως είναι (πλέον) απόλυτα... προσγειωμένος. Χαρακτηριστική και η δήλωσή του πριν λίγες ημέρες στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1: "Στην εποχή που περνάμε θα έπλενα και τζάμια. Πρέπει να δουλεύει ο άνθρωπος, κι αυτό είναι το πρωταρχικό. Να δουλεύουμε, να βγάλουμε κανένα φράγκο".