ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

Η ταλαιπωρία για χάρη της Μενεγάκη και τα παράπονα

Το πλοίο έφυγε σε ώρα Μενεγάκη... για να μην το χάσει η εθνική μας παρουσιάστρια, έγραφαν οι zoornalistas την περασμένη εβδομάδα και προκάλεσαν παράπονα.
Ηταν τότε που εκατοντάδες συμπολίτες μας, ταλαιπωρήθηκαν την Κυριακή το πρωί στο λιμάνι της Ραφήνας, με αδιευκρίνιστη καθυστέρηση αναχώρησης του πλοίου ακτοπλοϊκής εταιρείας.
Η προγραμματισμένη αναχώρηση ήταν για τις 7.50πμ, αλλά το πλοίο “έλυσε”, τουλάχιστον 40 λεπτά μετά.
Στις 8.30πμ, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ένα μαύρο jeep με φιμέ τζάμια, μπήκε με εξαιρετικά μεγάλη ταχύτητα στο πλοίο και αμέσως το καράβι, ανέβασε την μπουκαπόρτα και αναχώρησε.
Στο jeep επέβαινε η Ελένη Μενεγάκη, η οποία φέρεται πως τηλεφώνησε και έδωσε “εντολή” να..  την περιμένουν να έρθει. Δεκάδες ήταν οι ενοχλημένοι επιβάτες του πλοίου που αμέσως έσπευσαν να παραπονεθούν για την αργοπορία προς... τιμήν της εθνικής μας παρουσιάστριας...
Οι zoornalistas αναδημοσίευσαν την παραπάνω είδηση που είχαν δει στο peiratikoreportaz που είχε ως πηγή το athensmagazine. Το μπλογκ tro-ma-ktiko μας ενημέρωσε ότι η σχετική είδηση ήταν ανάρτηση αναγνώστη τους που έκανε το γύρο του διαδικτύου. Το αναφέρουμε προς αποκατάσταση της «πηγής».