ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

Γιατί αποχώρησε η Εύη Φραγκάκη από τον ΑΝΤ1

Πήραν την αποζημίωσή τους και οι αθλητικοί συντάκτες  Μιχ. Τσώχος και Ν. Δελαγραμμάτικας

Αρχισε το νέο κύμα απολύσεων στον όμιλο Κυριακού και στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1. Μετά τους τηλεφωνητές και τους δύο αθλητικούς συντάκτες Μιχάλη Τσώχο και Νίκο Δελαγραμμάτικα (βλέπε παρακάτω) ήταν η σειρά της παρουσιάστριας του μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων, Εύης Φραγκάκη, να αποχαιρετήσει τους συναδέλφους της στο κανάλι. Μετά από εννέα χρόνια συνεργασίας με τον σταθμό η Εύη Φραγκάκη αποχώρησε την περασμένη εβδομάδα από τον ΑΝΤ1. Μάλιστα είχε ενημερωθεί ότι το όνομά της βρίσκεται ανάμεσα στη λίστα με τους υπό απόλυση δημοσιογράφους και όπως είπε η λήξη της συνεργασίας της με το κανάλι έγινε σε πολιτισμένο και ήρεμο κλίμα!
«Έπειτα από εννέα χρόνια και κοινή συναινέσει, έκλεισε ένας όμορφος κύκλος. Πάμε γι’ άλλα, εξίσου όμορφα», δήλωσε η Φραγκάκη μιλώντας για την απόλυσή της στο star, όπου ξεκαθάρισε: «Η λήξη της συνεργασίας ήταν κάτι που το συζητούσαμε με τους ιθύνοντες του ΑΝΤ1. Ολη η ιστορία έληξε πολύ ήρεμα, είδα όλους τους ανθρώπους που έπρεπε να δω και τους αποχαιρέτησα. Φεύγω πολιτισμένα και με μια ανάμνηση πολύ γλυκιά».
Oσο για τους λόγους της αποχώρησής της; Μπορεί κάποιος να τους εντάξει στο γενικότερο..
πλαίσιο των «εκκαθαρίσεων» που έχουν ξεκινήσει στον ΑΝΤ1 από το «μικρό αφεντικό» του σταθμού, Θοδωρή Κυριακού. Πάντως κάποιος από τη διοίκηση του καναλιού, αναφερόμενος στο θέμα Φραγκάκη, είχε κάνει λόγο για «περιττή πολυτέλεια»...
Η Εύη Φραγκάκη, με μια μικρή εξαίρεση στη θητεία της στο lifestyle σε εκπομπή του Alpha,  έχει αποφασίσει -παρά την αποπομπή της από τον ΑΝΤ1- ότι ο τομέας της ενημέρωσης της ταιριάζει απόλυτα και προς τα εκεί θα «ψαχτεί» και πάλι, συνεχίζοντας βέβαια  και τη διαδικτυακή της δραστηριότητα.

Y.Γ Διαβάστε στο μπλογκ harddog-sport σχετικά με την απόλυση των δημοσιογράφων Μιχάλη Τσώχου και Νίκου Δελαγραμμάτικα από το αθλητικό τμήμα του ΑΝΤ1(ΕΔΩ)