ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

Επιτροπή Δεοντολογίας στην ΕΡΤ με Πασαλάρη, Βότση...

...και λοιπούς παλαίμαχους δημοσιογράφους
 - Ο Μυλόπουλος πρόεδρος στην ΕΡΤ-3

Tο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ Α.Ε. κατά την χθεσινή (Τετάρτη 17 Ιουνίου) συνεδρίασή του, ασχολήθηκε με τα παρακάτω θέματα:
1. Όρισε τα δύο από τα συνολικά τρία μέλη της προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής της ΕΡΤ3. Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής τοποθετήθηκε ο κ. Ιωάννης Μυλόπουλος και Γενικός Διευθυντής ο κ. Αλέξανδρος Κάντερ Μπαξ. Η θητεία της Επιτροπής έχει διάρκεια ενός έτους και το τρίτο μέλος της θα αναδειχθεί μετά από καθολική ψηφοφορία των εργαζομένων της ΕΡΤ3, βάσει των προβλεπομένων εκ του νόμου.
2. Όρισε ως προσωρινούς συντονιστές της ΕΡΤ3 τον Χρήστο Γιαννούλη (Ειδήσεις), την Κυριακή Μάλαμα (Πρόγραμμα) και τον Γιάννη Τσολακίδη (ραδιόφωνο).
3. Σύστησε Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΡΤ, η οποία απαρτίζεται από τους καταξιωμένους..
δημοσιογράφους Χρήστο Πασαλάρη, Νίκο Τσαγκρή, Γιώργο Βότση, Ιάσωνα Μοσχοβίτη και Βασίλη Νικολόπουλο. Έργο της Επιτροπής είναι η αμισθί παροχή αρωγής στη διοίκηση της εταιρείας σε θέματα τήρησης της δημοσιογραφικής δεοντολογίας για τις ενημερωτικές εκπομπές και τα δελτία Ειδήσεων.