ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

Ελληνικό Καφενείο στη Σύρο

Δεν θα μπορούσε να λείπει από την αρχόντισσα των Κυκλάδων ένα «αρχοντικό» καφενείο το οποίο στεγάζεται στη βάση ενός πρόσφατα ανακαινισμένου νεοκλασικού κτηρίου, στην πλατεία Μιαούλη.Ένας χώρος μοναδικός συνδυάζει την πέτρα το ξύλο και το μέταλλο με τον ποιο αρμονικό τρόπο.
Κύριο χαρακτηριστικό του είναι τα αγνά ελληνικά προϊόντα που χρησιμοποιούνται για να θυμηθούμε τις πραγματικές γεύσεις που μας προσφέρει η φύση από τον ελληνικό καφέ και τις υπέροχες σαλάτες μέχρι τις λαχταριστές ποικιλίες, τους ολόφρεσκους χυμούς και την μεγάλη γκάμα από Ελληνικές μπύρες.’Οσο και αν ψάξετε τασάκια δεν θα βρείτε και αυτό γιατί ο.. Αντώνης και Άννα Μαρία έχουν σαν αρχή τους να μην καπνίζει κανείς εντός του εσωτερικού χώρου, μοναδική καινοτομία που σπάνια τη συναντά κανείς ακόμα και σε πανελλαδικό επίπεδο. Μια άλλη πρωτοτυπία της  επιχείρησης είναι η πώληση παραδοσιακών ελληνικών προϊόντων μέσα από μια ξεχωριστή σειρά.



ΙΝFO Διεύθυνση : Κων/νου Καραμανλή & Πλ. Άννας Κουτσοδόντη  Πλατεία Μιαούλη
facebook page : https://www.facebook.com/ellinikoKafeneio?fref=ts
Τηλ: 2281089248