ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

Παραίτηση Αγγέλη από το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ

Επιστολή προς την ΕΣΗΕΑ έστειλε ο Γιάννης Αγγέλης με την οποία δηλώνει την παραίτησή του από μέλος του Δ.Σ. της Ενωσης, αναφέροντας ότι στη θέση αυτή θα τον αντικαταστήσει εκλεγμένο αναπληρωματικό μέλος του συνδικαλιστικού σχήματος «Πρωτοβουλία για την Ανατροπή». Ταυτόχρονα προβαίνει και σε καταγγελίες για τις μνημονιακής έμπνευσης πολιτικές που το πραξικοπηματικό προεδρείο του ΕΔΟΕΑΠ έχει δρομολογήσει εις βάρος των ασφαλισμένων μελών του Οργανισμού.
Ο Γιάννης Αγγέλης προειδοποιεί το νέο ΔΣ της ΕΣΗΕΑ ότι η συνέχιση της αδιαφορίας απέναντι στα όσα προωθούνται μέσω της πλειοψηφίας στο ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ, με τη συμμετοχή των δύο εκλεγμένων μελών της, των Ν. Καρούτζου και Αντζυς Σταθάτου, οδηγεί σε καταστροφικές αλλαγές στο ασφαλιστικό καθεστώς και στα κεκτημένα του κλάδου.
Αναλυτικά η επιστολή του Γιάννη Αγγέλη προς το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ:..
"Αγαπητοί συνάδελφοι, με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να δηλώσω την παραίτησή μου από μέλος του Δ.Σ. Στη θέση αυτή θα με αντικαταστήσει εκλεγμένο αναπληρωματικό μέλος του συνδικαλιστικού σχήματος Πρωτοβουλία για την Ανατροπή.
Με την παρούσα επιστολή παραίτησης θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή στο Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ και το προεδρείο της Ένωσης με τη νέα τους σύνθεση απέναντι στο πραξικόπημα που έχει συντελεστεί σε βάρος των εκλεγμένων αντιπροσώπων της ΕΣΗΕΑ στη συγκρότηση του Συμβουλίου του ΕΔΟΕΑΠ.
Το νέο Συμβούλιο πρέπει να πάρει θέση ευθύνης απέναντι στο γεγονός αυτό, καθώς το αποτέλεσμά του δεν αφορά τη θέση των εκλεγμένων μελών στο Συμβούλιο του Ταμείου, αλλά τις μνημονιακής έμπνευσης πολιτικές που το πραξικοπηματικό προεδρείο έχει δρομολογήσει εις βάρος των ασφαλισμένων μελών-δημοσιογράφων και διοικητικών υπαλλήλων.
Θα ήθελα να προειδοποιήσω το νέο ΔΣ της ΕΣΗΕΑ ότι η συνέχιση της αδιαφορίας απέναντι στα όσα προωθούνται μέσω της πλειοψηφίας στο ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ, με τη συμμετοχή των δύο εκλεγμένων μελών της συναδέλφων Ν. Καρούτζου και Α. Σταθάτου, οδηγεί σε καταστροφικές αλλαγές στο ασφαλιστικό καθεστώς και στα κεκτημένα του κλάδου.
Με εκτίμηση
Γιάννης Αγγέλης"