ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

Το κουίζ του Κουρτάκη, ο Κυριάκος Θωμαΐδης και η εξαγορά του καναλιού "Ε"

Φημολογείται εντόνως ότι πρόεδρος βορειοελλαδίτικης ΠΑΕ, συνοδευόμενος από τον «δικαστή» της Δευτέρας, βρέθηκαν στα γραφεία αθηναϊκού καναλιού και υπέβαλαν πρόταση εξαγοράς προς τον ιδιοκτήτη του σταθμού. Προφανώς ο ενδιαφερόμενος μπέρδεψε τ΄ αγγούρια, τα καρότα και τις ντομάτες με τις συχνότητες.
Τα παραπάνω έγραφε το Σάββατο ο Γιάννης Κουρτάκης στη στήλη του Πολιτικός Καφές και μας κέντρισε το ενδιαφέρον. Το μυστήριο λύθηκε με ανάρτηση στο (πλήρως ανανεωμένο) σάιτ των Παραπολιτικών, το μεσημέρι της Κυριακής, όπου αναφερόταν:
Ο Κυριάκος Θωμαΐδης αγοράζει το "Ε";
Στα γραφεία του τηλεοπτικού σταθμού "Εψιλον" εθεάθη στις αρχές της βδομάδας ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ, Κυριάκος Θωμαΐδης, παρέα με τον τον πρόεδρο της ΠΑΕ Βέροια, Θόδωρο Καρυπίδη.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο πρώτος, φρόντισε να φέρει σε επαφή τον δεύτερο, με την.. 
ιδιοκτησία του συγκεκριμένου τηλεοπτικού σταθμού. Οι δυο άνδρες όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, υπέβαλαν, πρόταση εξαγοράς του "Ε".
Τον ρόλο του επενδυτή στη συγκεκριμένη συνάντηση είχε ο Θ. Καρυπιδης, ο οποίος μετά τα super market και το ποδόσφαιρο, δείχνει οτι επιθυμεί να εμπλακεί και στα media. Και επειδή δεν έχει και μεγάλη σχέση με τον χώρο, βρήκε στο πρόσωπο του τηλεοπτικού εισαγγελέα του Σκάι, τον άνθρωπο που θα τον φέρει σε επαφή με τους καναλάρχες.