ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

Διά χειρός δανειστών γραμμένη η έκθεση Στουρνάρα!

Πιστό αντίγραφο των λόγων του Σαμαρά οι θέσεις του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος που μιλάει για πτώχευση και κατακλυσμό...

Μάλλον πρέπει να μπέρδεψε τα… κουστούμια ο κ. Γιάννης Στουρνάρας και κάθισε να γράψει την έκθεση της Τράπεζας της Ελλάδος φορώντας εναλλάξ πότε το κουστούμι του υπουργού Οικονομικών του Σαμαρά, πότε του διευθυντή του ΔΝΤ κ. Τόμσεν και όταν έπρεπε να χρησιμοποιήσει δραματικούς τόνους πήρε την πένα του Σόιμπλε.
Αυτονόητο το μπέρδεμα, από τη στιγμή που ο κ. Στουρνάρας απλώς άλλαξε γραφείο. Από την πλατεία Συντάγματος, όπου είναι το υπουργείο Οικονομικών, πήγε δυο βήματα παρακάτω, απέναντι από το Πανεπιστήμιο, όπου βρίσκεται η καρέκλα του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, την..
οποία του παρέδωσε ο τότε προϊστάμενός του ως πρωθυπουργός, σε αντάλλαγμα της καρέκλας του υπουργού Οικονομικών που για μήνες τού είχε παραχωρήσει.
Διαβάζοντας την έκθεση του διοικητή της ανεξάρτητης Τράπεζας της Ελλάδος νομίζεις ότι ακούς τον Σαμαρά και τον… Άδωνη. Και σε πολλά σημεία αναγνωρίζεις τον σκληρό και χωρίς ανθρώπινες ευαισθησίες γερμανό υπουργό Οικονομικών, τον γνωστό μας κ. Σόιμπλε, ενώ σε άλλα ανακαλύπτεις το λεξιλόγιο του ξανθομάλλη του ΔΝΤ, του Τόμσεν.
- διαβάστε τη συνέχεια του κειμένου του Μάκη Κουρή ΕΔΩ