ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

«Εμετικό τσογλάνι»...

Ο ανεκδιήγητος Θάνος Τζήμερος ξαναχτύπησε στα social media και σε ένα νέο παραλήρημα στρέφεται ξανά κατά του πρωθυπουργού με απίστευτες ύβρεις.
Θυμίζουμε ότι ο αποκαλούμενος και γερμανοτσολιάς, Θάνος Τζήμερος:
 - Θεωρεί ότι «η αξιοπρέπεια της χώρας προσβάλλεται επειδή η κυβέρνηση υβρίζει και λοιδορεί τον μεγαλύτερο ευεργέτη -χρηματοδότη της χώρας μας, που είναι η Γερμανία»!
- Εχει στειλει επιστολή  στην «εξοχότατη Μέρκελ», αφήνοντας άφωνο το Πανελλήνιο, καθώς τής έγραφε ότι αν ήταν στη θέση της «θα είχε στείλει στο διάολο τους Έλληνες»,
- Εχει επιχειρήσει να δώσει  μαθήματα... πολιτικής στον πρωθυπουργό αποκαλώντας τον βλακάκο και ηλίθιο! «Μας έχεις ξεφτιλίσει στο σύμπαν, ηλίθιε. Άντε να μαζεύεις το μπουλούκι των κρετίνων και να μας αδειάζεις τη γωνιά, ηλίθιε» είχε γράψει χαρακτηριστικά στο fb.
 Τώρα με νέα  ανάρτησή του ο Τζήμερος μέσω των λογαριασμών του σε facebook και Twitter αποκαλεί τον Τσίπρα - ποιος; ο Τζήμερος- «εμετικό τσογλάνι» και «αλητάμπουρα»!
Ο αποτυχημένος εθνοσωτήρας του «Δημιουργία ξανά», πόσταρε ένα βίντεο με τον πρωθυπουργό.. 
έξω από τον Άρειο Πάγο το 2010, όπου απευθυνόταν σε συμβασιούχους, γράφοντας: «Αυτό το εμετικό τσογλάνι υποδύεται τον πρωθυπουργό. Αυτόν τον αλητάμπουρα ψηφίσατε. Να τον χαίρεστε!...».

Ελπίζουμε να ΜΗΝ ασχοληθεί κάποιος (από την κυβέρνηση) στα σοβαρά μαζί του γιατί αυτό ακριβώς επιδιώκει ο Τζήμερος.
 Η εμετική παραφροσύνη του ας μείνει στο επίπεδο των social media...