ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

Πρόβλημα με τον Βασίλη Πελέκη στον ΑΝΤ1

Πληρώνει την αμετροέπεια της συζύγου του;

Σοβαρό πρόβλημα στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 έχει δημιουργηθεί μετά την πρωτοφανή αντίδραση της συνήθως χαμογελαστής  Κατερίνας Αντωνοπούλου, που παρουσιάζει την εκπομπή «Πρώτο πλάνο».
Η παρουσιάστρια εν εξάλλω εξέθεσε  ανεπανόρθωτα το κανάλι  καθώς, μέσω του προφίλ της εκπομπής στο Facebook, επιτέθηκε στον ΑΝΤ1 και σε εκείνους που θεωρεί ότι έχουν ευθύνη για την ώρα προβολής της εκπομπής της, η οποία καθυστέρησε να προβληθεί, λόγω του ζωντανού προγράμματος του «The Voice», με συνέπεια να φτάσει στους δέκτες μετά τις δύο τα μεσάνυχτα.
Το όλο θέμα παίρνει μεγαλύτερες διαστάσεις καθώς η Κατερίνα Αντωνοπούλου, είναι η σύζυγος του Διευθυντή Ειδήσεων του ΑΝΤ1, Βασίλη Πελέκη και η αμετροέπεια της έχει άμεσο αντίκτυπο και σε αυτόν.
Συγκεκριμένα η Αντωνοπούλου προφανώς σε έξαλλη κατάσταση (κι έχοντας τα δίκια της) έγραψε στο facebook της εκπομπής:
«Ίσως τελικά θα ήταν καλύτερο να μην έπαιζε απόψε εκπομπή, και να χρειαστεί να...ξενυχτήσετε όσοι αντέξετε! Πραγματικά είναι κακός ο προγραμματισμός του σταθμού, και σας ζητώ προσωπικά συγνώμη! Σε λίγα λεπτά η εκπομπή ξεκινά πάντως, και όπως πάντα θα περιμένω από όσους... αντέξετε τα σχόλια και τη κριτική σας! Σας ευχαριστώ πολύ για την ανοχή και την αντοχή σας!!!»,
Η Αντωνοπούλου όμως δεν σταμάτησε εκεί και απάντησε εξίσου ανάρμοστα σε «ακόλουθο»..
του προφίλ της εκπομπής ο οποίος, επισημαίνοντας κάποια λογικά και αυτονόητα πράγματα, σχολίασε:
«Ωραία τα λέτε, αλλά σκεφτείτε λίγο και ότι το κανάλι είναι επιχείρηση και χρειάζεται νούμερα τηλεθέασης για να βάλει έσοδα. Αν δεν βαλει έσοδα, οι εκπομπές κόβονται. Ποιός λογικός άνθρωπος θεωρεί ότι μια τέτοια εκπομπή θα έκανε νούμερα πρις τις 12; Δεν υπάρχει περίπτωση να έκανε πάνω από 10% σε ώρα ανταγωνισμού και οικογενειακής τηλεθέασης. Αυτά τα προγράμματα είναι μόνο για τέτοιες προχωρημένες ώρες "ειδικού" κοινού ή για ώρες πιο μεσημεριανές που υπάρχει ενημέρωση. Αν το καναλι την τοποθετούσε στο prime time, θα απαιτούσε να πιάσει και την τηλεθέαση του Voice, δλδ να κάνει 30%. Θα το έκανε; Η απάντηση είναι όχι. Το ότι την προβάλει τέτοια ώρα λιγοστού ανταγωνισμού, είναι βοηθητικό για την εκπομπή γιατί την αφήνει να "παίξει μπάλα" μόνη της. Μπείτε λοιπόν και στη θέση της επιχείρησης. Μην τα βλέπουμε όλα μόνο από την πλευρά μας».

Η αμετροεπής Κατερίνα Αντωνοπούλου  εξοργισμένη του απάντησε χαρακτηρίζοντάς τον «νούμερο»:
«Αγαπητέ μου φίλε, τα «νούμερα» είναι για τα ...«νούμερα» και μην το πάρεις βαριά, αν νιώθεις ότι σε φωτογραφίζω. Η εκπομπή σαφώς και είναι πρόγραμμα Late Night, δηλαδή όπως και οι αντίστοιχες εκπομπές έρευνας παίζει μετά τις 23.30, και δυστυχώς για ....εμπαθείς σαν κι εσένα, πάει ...πολύ καλά (!) και όταν προβάλλεται αργά και όταν προβάλλεται νωρίτερα! Μόνο τις 2-3 τελευταίες εβδομάδες υπήρξε καθυστέρηση και ξεκίνησε μετά τη 1.00, όλες τις άλλες ήταν σε κανονική ροή, στις 23.30. Έχει παίξει, μάλιστα, και μετά από κυριακάτικη ξένη ταινία, και έκανε επίσης πολυ καλά ποσοστά, άνω του 20%, μεγαλύτερα δηλαδή από το lead in που πήρε από την ταινία, και μεγαλύτερα (!) και από τις αντίστοιχες εκπομπές έρευνας άλλων σταθμών που έπαιζαν την ίδια ώρα! Αυτά! Τα άλλα που λες..., πες τα στον ψυχίατρο σου!».
Αναμένονται εξελίξεις...