ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

Βαρύ κλίμα στο συγκρότημα του Μπόμπολα

Φόβοι για νέο κύμα απολύσεων στον Πήγασο μετά τις αλλαγές σε Ημερησία, Έθνος και Goal

Εντονη ανησυχία επικρατεί ανάμεσα στους εργαζόμενους στο εκδοτικό συγκρότημα του Πήγασου μετά την κατάργηση του αθλητικού τμήματος της εφημερίδας «Εθνος» και τη μετακίνηση όσων εργάζονταν σε αυτό, στην εφημερίδα «Goal News». Την ίδια ώρα πληθαίνουν οι πληροφορίες ότι επίκειται ενοποίηση του δυναμικού του «Εθνους» και της «Ημερησίας».
Tο κλίμα στη Μεταμόρφωση Χαλανδρίου είναι βαρύ καθώς μετά τις ενοποιήσεις και τις συγχωνεύσεις όλοι φοβούνται νέο κύμα απολύσεων.
Οι εργαζόμενοι βρίσκονται σε ετοιμότητα και δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο κινητοποιήσεων, παρά το ότι «συνομιλητές» του Φώτη Μπόμπολα, σύμφωνα με το enimerosi24, φέρεται να είπαν σκωπτικά: τουλάχιστον θα προλάβετε να το κλείσετε εσείς το «μαγαζί» και όχι ο ίδιος!..
Γενικότερος στόχος του Μπόμπολα είναι, λέει, η «λειτουργική ενοποίηση των συντακτών» που.. απασχολούνται στις εφημερίδες του με στόχο την εξοικονόμηση χρημάτων.
Την ίδια ώρα υπάρχουν αλλαγές και σε επίπεδο διοίκησης των εφημερίδων του ομίλου καθώς, όπως γράφουν τα parapolitika, στην οικονομική εφημερίδα «Ημερησία» καθήκοντα διευθυντή αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος διευθυντής σύνταξης του «imerisia.gr», Βασίλης Κανέλλης αν κι ο απερχόμενος διευθυντής, Αντώνης Δαλίπης, παραμένει στον όμιλο...