ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023

Rafale - ασθενοφόρα, σημειώσατε 1


Βρέθηκε στην Θάσο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, και έπλεξε το εγκώμιο… στην κυβέρνηση του. «Κατ’ αρχάς, θέλω να ξέρετε ότι η ταχύτητα με την οποία προμηθευτήκαμε τα 24 Rafale, που άλλαξαν τις ισορροπίες μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας, ήταν πρωτοφανής» είπε ο πρόεδρος της ΝΔ.
Και μαζί «ευλόγησε τα γένια», πάλι, της δικής του κυβέρνησης. «Η χώρα χρειάζεται σήμερα να συνεχίσει την αξιόπιστη, σοβαρή, στιβαρή εξωτερική και αμυντική πολιτική» ήταν τα λόγια του.
Οι συνεπείς αναγνώστες θα αναρωτηθούν όμως: «Rafale έχουμε, ασθενοφόρα έχουμε;». Την απάντηση δίνει ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Μέσα από διαπιστώσεις, εξαγγελίες και υποσχέσεις για την επόμενη τετραετία. Ναι, για την επόμενη. Για την τετραετία ΝΔ και με εκείνον στο τιμόνι της διακυβέρνησης δεν είπε πάντως πολλά. Το αντίθετο θα έλεγε κάποιος.
«Έχω πει προσωπικά ότι για μένα η αναβάθμιση του Εθνικού Συστήματος Υγείας αποτελεί πρώτη προτεραιότητα για την επόμενη τετραετία» δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και πάλι από την Θάσο.
«Ξέρουμε τις προκλήσεις, γνωρίζουμε τις καθυστερήσεις που υπάρχουν στα νοσοκομεία, στα κέντρα υγείας. Τα προβλήματα που δυστυχώς υπάρχουν ακόμα και σήμερα με το ΕΚΑΒ, πρέπει να τα διορθώσουμε. Και θα τα διορθώσουμε» είπε και πρόσθεσε: «Να μας έχετε εμπιστοσύνη. Θα είναι ένα προσωπικό μου στοίχημα η αναμόρφωση του Εθνικού Συστήματος Υγείας».
Καταλαβαίνετε τώρα…
Χ. (ieidiseis)