ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 10 Ιουνίου 2023

Ο αυτοεξευτελισμός πρέπει να γίνει τέλειος: Κατάπιαν τον Πνευματικό και βρήκαν τη... Λινού


Δήλωση... επτά χρόνων πριν, που λέει τα αντίθετα από αυτά που λέει ο Πνευματικός!

Τα γεγονότα κύριοι, τα γεγονότα!
Ιδού πως έχουν στην υπόθεση Πνευματικού:
- Ο υποψήφιος βουλευτής προβαίνει σε απίστευτες δηλώσεις για το ρόλο του συστήματος Υγείας, που προσβάλλουν βαθύτατα τους καρκινοπαθείς και κάθε άνθρωπο στη χώρα μας.
Η ΝΔ δεν προβαίνει σε καμιά δήλωση και τα συστημικά μέσα θάβουν το θέμα! Ούτε είδη στα σάιτ, ούτε ένα μικρό θέμα στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων της επόμενης μέρας!
- Το iEidiseis κάνει πρώτο θέμα τις δηλώσεις Πνευματικού, τις αντιδράσεις του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΚΕ, του ΠΑΣΟΚ (κατά σειρά που έγιναν), την βροντερή ...σιωπή της ΝΔ και των Ιατρικών Συλλόγων που έχουν επικεφαλής στελέχη της ΝΔ (πχ Πατούλης στον ΙΣΑ, Εξαδάκτυλος στον ΠΙΣ), αλλά και τις αντιδράσεις φορέων, με κύρια αυτή των καρκινοπαθών!
- Τα γκάλοπ που φτάνουν νωρίς το μεσημέρι της επόμενης ημέρας στην οδό Πειραιώς, όπου κατοικοεδρεύει πλέον ο Κυριάκος Μητσοτάκης και το επιτελείο του, δείχνουν πως οι δηλώσεις Πνευματικού μπορεί να κοστίσουν εκλογικά γιατί οι πολίτες αρχίζουν να ψυλλιάζονται ότι υπάρχει κρυφή ατζέντα της ηγεσίας πίσω από αυτές.
- Ο Σπ. Πνευματικός τίθεται εκτός των ψηφοδελτίων με τους υποψηφίους βουλευτές, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης προβαίνει σε σχετική δήλωση!
- Τα συστημικά μέσα ενημέρωσης κάνουν το θέμα πρώτο, με διθυραμβικούς χαρακτηρισμούς για τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Αν οι αναγνώστες του δεν ενημερώνονταν και από αλλού, δεν θα ήξεραν για ποιο πράγμα τους μιλούν!
- Η Ομάδα ...Αλήθειας(!) της ΝΔ ζητάει κατεπειγόντως αντιπερισπασμό, γιατί και παρά την αναγκαστική κίνηση Μητσοτάκη το θέμα εξακολουθεί και ζημιώνει το κόμμα. Το βρήκε σε μια δήλωση της Αθηνάς Λινού, πριν από ...επτά χρόνια! «Λεπτομέρεια»: Η Αθηνά Λινού λέει εντελώς διαφορετικά πράγματα από αυτά που είπε ο Πνευματικός -αλλά ο αντιπερισπασμός να γίνεται!
- Τα συστημικά μέσα, λειτουργώντας ως ιμάντες μεταβίβασης και όχι ως ελεύθερα δημοσιογραφικά όργανα, κάνουν πρώτο θέμα την Αθηνά Λινού, επιχειρώντας να την ταυτίσουν με τον Πνευματικό! (Η «Ομάδα... Αλήθειας» σε ρόλο... αρχισυντάκτη!)

ΥΓ: Σκεφτείτε πόσα άτομα ασχολούνται ψάχνοντας δηλώσεις των πολιτικών της αντιπάλων ακόμα και επτά χρόνια πριν! Αλήθεια, ποιος πληρώνει τέτοια επιτελεία;

Bασίλης Σκουρής
Παιχνίδια Εξουσίας / ieidiseis