ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023

Ο εξευτελισμός των συστημικών media


Ο Πνευματικός έγινε είδηση μια ημέρα μετά, όταν τον έδιωξε ο Μητσοτάκης! 

Αν ενημερωνόμασταν από τα συστημικά μέσα και μόνο, μέχρι το μεσημέρι σήμερα δεν θα ξέραμε τι είπε ο υποψήφιος βουλευτής Ευβοίας Σπύρος Πνευματικός για τους καρκινοπαθείς. Είναι χαρακτηριστικό πως καμία από τις φιλοκυβερνητικές εφημερίδες δεν το είχε σήμερα στην πρώτη της σελίδα ως... ειδησούλα έστω, ούτε καν η «Καθημερινή»!
Από τη στιγμή που κάτω από τη διάσταση που έλαβε το θέμα και τις αντιδράσεις που υπήρξαν ο Πνευματικός τέθηκε ουσιαστικά εκτός ψηφοδελτίων, το θέμα έγινε πρώτο θέμα στα συστημικά μέσα, με τη λογική «τι μεγάλος που είναι ο Μητσοτάκης»!
Και μετά λέμε γιατί η αξιοπιστία των δημοσιογράφων βρίσκεται στο χαμηλότερο σημείο, γιατί η χώρα έχει τον κωδικό «Ενημέρωση 107»!

ΥΓ:
Έκθετοι για το γεγονός ότι δεν αντέδρασαν είναι και οι Ιατρικοί Σύλλογοι! Και προσωπικά οι πρόεδροι του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (και περιφερειάρχης Αττικής) Γιώργος Πατούλης, όπως και του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου Αθανάσιος Εξαδάκτυλος- που κατά τα λοιπά, προσωπικά μας είναι συμπαθής.