ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 4 Ιουνίου 2023

Αντικλεπτικά σε μπριζόλες


Τις συσκευάζουν σαν να είναι ράβδοι χρυσού


Με αντικλεπτικά σε μπριζόλες και τυριά, άδεια βαζάκια καφέ και λιγότερα προϊόντα στα ράφια προσπαθούν τα βρετανικά σούπερ μάρκετ να αντιμετωπίσουν την αύξηση των κλοπών, οι οποίες έχουν επιστρέψει στα προ-πανδημίας επίπεδα, καθώς το κόστος ζωής εκτινάσσεται. Τα καταστήματα αναγκάζονται να ξοδεύουν πολλά, στην προσπάθειά τους να περιορίσουν τα κρούσματα κλοπών.
Τον Μάρτιο, οι αστυνομικές δυνάμεις στην Αγγλία, την Ουαλία και τη Βόρεια Ιρλανδία κατέγραψαν σχεδόν 33.000 περιστατικά κλοπής σε καταστήματα, σύμφωνα με στοιχεία που ανέλυσε το BBC. Πρόκειται για σημαντική αύξηση 30,9% στις κλοπές σε σχέση με τον Μάρτιο του 2022.
Οι φωτογραφίες που κυκλοφορούν στα social media δείχνουν το φάσμα των μέτρων που αναγκάζονται να πάρουν τα σούπερ μάρκετγια να περιορίσουν τις κλοπές. Ένας χρήστης δημοσίευσε μια εικόνα που δείχνει μια συσκευασία με μπριζόλες ασφαλισμένη με αντικλεπτικές ετικέτες σε ένα κατάστημα Co-op. «Συσκευάζουν τις μπριζόλες σαν να είναι ράβδοι χρυσού», έγραψε.
- απόσπασμα από το moneyreview.gr ΕΔΩ