ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023

Μετανάστες χωρίς χαρτιά τον Φεβρουάριο, «τρομοκράτες του Ψυρρή» τον Μάρτιο


Ερωτήματα και πλήθος σχολίων έχει προκαλέσει η ανακοίνωση της αστυνομίας για τη σύλληψη δύο «τρομοκρατών» με καταγωγή από το Πακιστάν, οι οποίοι σχεδίαζαν χτύπημα στην καρδιά της Αθήνας.Πρόκειται για μια περίεργη υπόθεση και μάλιστα σε προεκλογική περίοδο, που έρχεται στο φως της δημοσιότητας στον απόηχο της ιστορίας με τη Ρωσίδα κατάσκοπο από το Παγκράτι και το σκάνδαλο των υποκλοπών.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας εξαρθρώθηκε τρομοκρατικό δίκτυο το οποίο ετοίμαζε επιθέσεις στη χώρα μας. Μάλιστα, όπως αναφέρεται το δίκτυο αυτό «είχε καθοδήγηση από το εξωτερικό», χωρίς όμως να διευκρινίζεται από ποια χώρα, ενώ ρόλο στην υπόθεση φέρεται να είχε και η Μοσάντ, όπως επιβεβαίωσε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπέντζαμιν Νετανιάχου.
Ταυτόχρονα, αίσθηση προκαλεί η αναφορά για επιδίωξη θυμάτων αλλά και την «υπονόμευση του αισθήματος ασφάλειας στη χώρα».
Μόνο που η σύλληψη των «τρομακρατών» έγινε τον Φεβρουάριο, επειδή οι δύο δεν είχαν τα έγγραφα για την νόμιμη παραμονή τους στην χώρα, και ανακοινώθηκε την Τρίτη 28 Μαρτίου, ημέρα που ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ουσιαστικά «προκήρυξε» τις εκλογές και η σύλληψή τους μετατράπησε σε κακουργηματικού χαρακτήρα.