ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023

Μαχαιρώματα


Οχι μόνο έχει ανασυρθεί από την πολιτική ναφθαλίνη ο ακροδεξιός Καρατζαφέρης, φλερτάροντας με τη Ν.Δ., αλλά έχει αρχίσει να κάνει και παρεμβάσεις στα εσωτερικά του κόμματος. Ενδεικτική είναι η πρόσφατη επίθεσή του μέσω τηλεοπτικής εκπομπής (ART) στον «γαλάζιο» πρόεδρο του Ερυθρού Σταυρού, ο οποίος ελέγχεται από τη Δικαιοσύνη: «[...] αν έκανε καμιά λουμπινιά σαν τον πρόεδρο του Ερυθρού Σταυρού, τον στρατηγό κύριο Αυγερινό, ο οποίος κατηγορείται για κακούργημα. Και ο οποίος ήρθε στα πράγματα ελέω Αδωνη (σ.σ. με έμφαση) και έβαλε τον οδηγό του να γίνει γενικός γραμματέας. Τι προσόν είχε αυτός; Ηξερε πολύ καλά να βάζει δευτέρα και πρώτη. Τον είχε βάλει επειδή ήταν ο απολύτως κολλητός του για να κάνει τις δουλειές του.
»Ελα όμως τώρα που κατηγορείται για κακούργημα και ρωτώ: ποιος είναι ο προϊστάμενός του; Ο Θάνος
(σ.σ. Πλεύρης). Ρε παιδιά, τι λέει το καταστατικό; Τον κρατάτε ακόμα; Τόσα διαβήματα είχα κάνει τότε και τους έλεγα: "παιδιά, ο Αυγερινός δεν είναι αυτό που φαίνεται". Ηταν όμως δικός τους. Τώρα ας πάρει ο Αδωνης τη μισή ευθύνη πάνω του».
Κ.ΖΑΦ./ΕφΣυν