ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023

Φόβοι στο ΠΑΣΟΚ για αποστασίες βουλευτών


Στρατηγική πρώτης κάλπης φαίνεται να έχει ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος μπορεί να βρίσκεται στο επίκεντρο της επικαιρότητας αλλά βλέπει συνεχή «πυρά» από Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ, ενώ δεν

λείπουν και οι εσωκομματικοί τριγμοί.  Το ρεπορτάζ στο ηλεκτρονικό «Ποντίκι», θέλει τους συνεργάτες του Νίκου Ανδρουλάκη στη Χαριλάου Τρικούπη να μην ενοχλούνται από το κλίμα που έχει δημιουργηθεί, καθώς όπως λένε με αυτό τον τρόπο το κόμμα τους βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της πολιτικής επικαιρότητας. 
Παρά ταύτα ο Νίκος Ανδρουλάκης σε μια προσπάθεια να αποφορτιστεί το κλίμα φαίνεται ότι αναζητά εναγωνίως μία «βαλβίδα αποσυμπίεσης», την οποία δεν την βρήκε ούτε στη χθεσινή του συνέντευξη στον ΣΚΑΪ. 
Όλα αυτά την ώρα που «φουντώνει» η καχυποψία για αποστασίες βουλευτών. Μάλιστα μια αποστροφή στα λεγόμενα του Μητσοτάκη από τη Λαμία για «κυβερνήσεις πλειοψηφίας από ένα κόμμα και όχι από ένα χρώμα» ανάγκασε το ΠΑΣΟΚ να απαντήσει σε έντονο ύφος: «Μετά το χέρι χέρι με τον Καρατζαφέρη, ο κ. Μητσοτάκης με εικαστικές προσεγγίσεις επιχειρεί να καμουφλάρει τις οικογενειακές του παραδόσεις. Όμως, το 2023 δεν είναι 1965. Να είναι σίγουρος πως ο ελληνικός λαός δεν θα κάνει ανεκτές τέτοιες μεθοδεύσεις». Πράγμα που επανέλαβε και ο Εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Δημήτρης Μάντζος.   Όσον αφορά τον Ανδρέα Λοβέρδο αναφερόμενος στις δηλώσεις ο Νίκος Ανδρουλάκης δήλωσε: «Το άτομο που το είπε αυτό, έχει ήδη διαγραφεί στο παρελθόν».