ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023

Παιδί για τα θελήματα


"O πρωθυπουργός πριν από δυο μέρες σήκωσε το τηλέφωνο και επικοινώνησε με τον πρόεδρο της UEFA Αλεκσάντερ Τσεφέριν. Σκοπός του τηλεφωνήματος ήταν η υποβολή του αιτήματος από την πλευρά της ελληνικής κυβέρνησης (νομίζω ότι δεν πάει πιο ψηλά) για την αποστολή διαιτητών από τα πέντε καλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Επειδή ο Μητσοτάκης δεν σκοπεύει να ρισκάρει εν μέσω προεκλογικής περιόδου, και όταν λέω να ρισκάρει, εννοώ να δει τη φίλαθλη κοινή γνώμη στους δρόμους, έκρινε σκόπιμο να σηκώσει το τηλέφωνο και να καταθέσει ο ίδιος το αίτημα για elite διαιτητές". 
Tα παραπάνω γράφει, μεταξύ άλλων, το BigMouth του powergame (του ομίλου των Παραπολιτικών του Γιάννη Κουρτάκη) ενώ στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και σχόλιο του Γιώργου Παπαχρήστου στα ΝΕΑ (του μιντιακού ομίλου του Β. Μαρινάκη) που κάνει λόγο για παρέμβαση Μητσοτακη με σκοπό να σωθεί... το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Το e-etetradio αναφερόμενο στα δημοσιεύματα σχολιάζει:
** Οπως γράφει ο Γιάννης Κουρτάκης, ο κ. Μητσοτάκης πήρε τηλέφωνο τον πρόεδρο της UEFA και του ζήτησε να φέρει καλούς διαιτητές για τα play off. Παιδί για τα θελήματα έγινε ο πρωθυπουργός...
** Και ο Γιώργιος Παπαχρήστος στα ΝΕΑ είχε την ίδια πληροφορία για τον ηγέτη που ασχολείται ακόμα και με τα πέναλτι (τον έβριζε βλέπετε εν χορώ και όλο το Καραϊσκάκη).