ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023

Επιμένει ο Πολάκης στην κόντρα με τον Χατζηνικολάου


Χατζηνικολάου: Είναι ψευδή, όλα! Έρχονται αγωγές

Επανέρχεται και επιμένει ο Παύλος Πολάκης στους ισχυρισμούς του όσον αφορά στα χρέη, τις ρυθμίσεις και στο εάν εξυπηρετούνται οι οφειλές ύψους 32.540.044,50 ευρώ που έχουν οι εταιρείες του Νίκου Χατζηνικολάου.
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με ανάρτησή του στο Facebook και με αφορμή τη δήλωση του Νίκου Χατζηνικολάου ότι οι εταιρείες του θα προσφύγουν στη δικαιοσύνη εναντίον του, καλεί τον δημοσιογράφο να δώσει στη δημοσιότητα όλα εκείνα τα στοιχεία «που αποδεικνύουν τον ισχυρισμό ότι οι εταιρείες σου έχουν ρυθμίσει και εξυπηρετούν τις οφειλές των 32.540.044,50 ευρώ».
Παράλληλα ο Παύλος Πολάκης, που επιμένει στους ισχυρισμούς του περί οφειλών, καλεί μέσω fb τον Νίκο Χατζηνικολάου να απαντήσει στα εξής ερωτήματα:
1. Μεγάλο τμήμα από τα χρέη προς το Δημόσιο αφορά σε ΦΠΑ; Δηλαδή, εισέπρατταν οι εταιρείες σου τον αναλογούντα ΦΠΑ και δεν τον απέδιδαν στο Κράτος;
2. Ισχυρίζεσαι ότι τα χρέη είναι ρυθμισμένα μέσω του εξωδικαστικού μηχανισμού. Πότε έγιναν οι αιτήσεις (αν έγιναν) και πότε εγκρίθηκαν (αν εγκρίθηκαν); Με βάση ποιον νόμο και για ποιο ποσό;
3. Διαθέτουν οι εταιρείες σου ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα; Πώς εισπράττουν κρατική διαφήμιση;
4. Πώς εξακολουθούν να λειτουργούν οι εταιρείες σου με τέτοια ετήσια οικονομικά αποτελέσματα και με τόσες διαδοχικές ζημιογόνες χρήσεις;
5. Τα τραπεζικά δάνεια των εταιρειών σου έχουν υποστεί "κούρεμα"; Κι αν ναι, σε τι ποσοστό;
Όπως αναφέρει στην ανάρτησή του στο fb ο Παύλος Πολάκης, «όλοι οι πολίτες και ειδικά οι επιχειρηματίες, ενδιαφέρονται να μάθουν το "μυστικό της επιτυχίας" σου, προκειμένου να ελπίζουν κι αυτοί ότι ίσως κάποτε μπορέσουν να πετύχουν το ίδιο...» και ισχυριζεται ότι μια εκτύπωση αρκεί για να αποδείξει τη ρύθμιση και εξυπηρέτηση των χρεών.


Ο Νίκος Χατζηνικολάου ειχε απαντήσει στους ισχυρισμούς Πολάκη λέγοντας πως πρόκειται για συκοφαντίες και ψέματα από τον βουλευτή. Η χθεσινή απάντηση του Νίκου Χατζηνικολάου στον Παύλο Πολάκη:
"Η απάντηση μου στις νέες συκοφαντίες και τα ψέματα του Παύλου Πολάκη: «Τα χρέη των εταιρειών στις οποίες αναφέρεστε είναι ρυθμισμένα και εξοφλούνται κανονικά.Για άλλη μια φορά επιτίθεστε εναντίον μου με συκοφαντίες και ψέματα.Θλιβερό. Ενημερωθείτε και σταματήστε τη λάσπη»".
Και συμπλήρωσε: «Οι εταιρείες τις οποίες συκοφάντησε με τα ψέματα του ο Πολάκης θα προσφύγουν άμεσα στη δικαιοσύνη εναντίον του».



Σήμερα (Πέμπτη) σε ανάρτησή του στα σόσιαλ μίντια ο Νίκος Χατζηνικολάου απαντά και χαρακτηρίζει «θλιβερό» τον Παύλο Πολάκη, επισημαίνει ότι τα στοιχεία που επικαλείται ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ «είναι ψευδή, όλα». «Είσαι άθλιος συκοφάντης! Έρχονται την επόμενη εβδομάδα αγωγές. Θα πληρώσεις ακριβά τις αθλιότητες που κάνεις» καταλήγει στην ανάρτησή του για τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ο Νίκος Χατζηνικολάου.