ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022

"Τα Νέα" για Predator: Υπουργός «φαγώθηκε» από μία καρδούλα κόκκινη στα social media


Μέσα από το σύστημα παρακολούθησης Predator που δεν "ακούει" μόνο τηλεφωνικές συνομιλίες ή ό,τι λέγεται στον περιβάλλοντα χώρο αλλά καταγράφει και μηνύματα φωτογραφίες, βίντεο, ακόμη και emoji, «ξηλώθηκε» υπουργός από το Μαξίμου. Και αυτό έγινε, σύμφωνα με όσα γράφει ο Γιώργος Παπαχρήστος στη στήλη του στα ΝΕΑ, επειδή έβαλε καρδούλα σε τηλεπερσόνα στα social media. 
Σύμφωνα με τον Γιώργο Παπαχρήστο (στήλη "Το Στίγμα" στα Νέα): 
Ο υπουργός «είχε την άτυχη ιδέα να εκφράσει τη συμπάθειά του προς γνωστή τηλεπερσόνα με μια κόκκινη καρδούλα. Ανιδιοτελή συμπάθεια. Επειδή εντυπωσιάστηκε από κάτι που εξέφρασε κάπου η τηλεπερσόνα. Του είχε διαφύγει εντελώς ότι η τηλεπερσόνα ανήκε στον στενό, πιο στενό δεν γίνεται, κύκλο του φίλου Γρηγόρη (σ.σ. Δημητριάδη). "Δεν ασχολούμαι με αυτά, ρε παιδιά", δικαιολογήθηκε αργότερα, αφού είχε βρεθεί στο κενό και του είπαν το κλασικό "δεν ήξερες, δεν ρώταγες;"».
Και το κείμενο του Γ. Παπαχρήστου συνεχίζει: «Την έστειλε την καρδούλα, αλλά προφανώς αγνοούσε ότι το Predator δεν "ακούει" μόνο τηλεφωνικές συνομιλίες ή ό,τι λέγεται στον περιβάλλοντα χώρο. Καταγράφει και μηνύματα. Φωτογραφίες, βίντεο. Ακόμη και emoji! "Τα πάντα όλα", που έλεγε και ο μακαρίτης ο Νικόλας Αλέφαντος! Στάλθηκε η καρδούλα, την επομένη (!!) κιόλας προκλήθηκε τσουνάμι τεράστιων διαστάσεων. Κύματα ζηλοφθονίας κατέκλυσαν το Μαξίμου. Σάρωσαν, όπως ήταν φυσικό, και τον plus size αποστολέα. Ο άνθρωπος άρχισε να αποκόπτεται σταδιακά από συσκέψεις και εσωτερική πληροφόρηση. Σε κάθε του βήμα συναντούσε ένα κλίμα εχθρικό. Του γύριζαν την πλάτη, ακόμη και αυτοί που δεν θα έπρεπε. Χωρίς να γνωρίζει τι έχει συμβεί. Μόνο μετά τον επόμενο ανασχηματισμό και αφού πήρε φύλλο πορείας για άλλο υπουργείο, κατάλαβε τι πραγματικά είχε μεσολαβήσει. Τον "έφαγε" μια καρδούλα κόκκινη. Απρόσεκτος…».