ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2022

Mετάλλιο υπομονής...


Σε όλους μας έχει τύχει καμιά φορά στη δουλειά να πρέπει να κάνουμε υπομονή με τους συναδέλφους. Άλλωστε δεν τους διαλέγουμε, πρέπει απλά να συνυπάρχουμε μαζί τους και μάλιστα πολλές ώρες της ημέρας.. Το ίδιο προφανώς συμβαίνει και με τη δημοσιογράφο Χριστίνα Βίδου που παρουσιάζει μαζί τον Κώστα Παπαχλιμίντζο την πρωινή εκπομπή «Συνδέσεις» που μεταδίδεται από την ΕΡΤ1 και το ERT NEWS.
Στη σημερινή εκπομπή ο δημοσιογράφος Νίκος Γκομώλης πριν ξεκινήσει να λέει τα θέματά του έκανε μια μικρή απονομή …μεταλλίου – από τον Μαραθώνιο στην Χριστίνα Βίδου. Οχι, η δημοασιογράφος δεν έτρεξε στον κλασσικό μαραθώνιο της Αθήνας που έγινε τη περασμένη Κυριακή.
Ο Γκομώλης το ονόμασε… μετάλλιο της υπομονής, και της το απένειμε θέλωντας να πει ότι εκείνη έχει απεριόριστη υπομονή που δουλεύει δίπλα στον Κώστα Παπαχλιμίντζο.
Εκείνη το δέχτηκε με χαρά, ενώ ο Παπαχλιμίντζος που καθόταν δίπλα δεν διαμαρτυρήθηκε. Εκεί, στα στούντιο του ραδιομεγάρου της Αγίας Παρασκευής ή έχουν πολύ χιούμορ ή κάτι παραπάνω… ξέρουν για τον Παπαχλιμίντζο που οι τηλεθεατές αγνοούμε.