ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2022

Γιατρέ μου;..


Στο Επικρατείας της ΝΔ ο Τσιόδρας;

Τι και αν οι σχέσεις τους έχουν περάσει κυριολεκτικά από… 400 και όχι 40 κύματα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν «ξεχνά» τους πραγματικούς φίλους και ας τους κλείνει την «πόρτα» όταν ο ίδιος στριμώχνεται. Ο λόγος, αυτή τη φορά, για τον Σωτήρη Τσιόδρα ή αλλιώς Σωτήρη ή και «Γιατρέ μου» (μετά το σημερινό νέο βίντεο) στον οποίο σύμφωνα με πληροφορίες ο πρωθυπουργός του πρότεινε την τιμητική πρώτη θέση στο Επικρατείας της ΝΔ. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Καθηγητής απάντησε με ευγένεια «όχι» θέλοντας να διασώσει ότι σώζεται αν σώζεται.
Αποδεικνύεται όμως ότι τελικά o Κυριάκος Μητσοτάκης τιμά όσους «απέτυχαν παταγωδώς» (σσ κατά τον Σωτήρη Τσιόδρα) και τους βαφτίζει αρίστους παρά τα παταγώδη λάθη, που όπως οι ίδιοι λένε, έχουν κάνει.
Όμως τα πράγματα έχουν πολύ περισσότερο βάθος και σε αυτό θα επανέλθουμε άμεσα. Το σημερινό βίντεο του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Σωτήρη Τσιόδρα και η νέα επιτροπή του ΕΟΔΥ που ανακοινώθηκε χθες έχουν άμεση σχέση. Ερχεται νέα καταιγίδα στην κυβέρνηση και προσπαθούν ήδη να ανοίξουν ομπρέλες προστασίας.


Κ.Σ. / ieidiseis