ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022

Δημοσκόπηση για τα «Παραπολιτικά»: Κλείνει κι άλλο η ψαλίδα Ν.Δ. με ΣΥΡΙΖΑ


Το κυβερνών κόμμα έχασε πάνω από μία ποσοστιαία μονάδα μέσα σε μόλις έναν μήνα, όσον αφορά στην πρόθεση ψήφου. Μειώνεται συνεχώς η απόσταση ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, όπως αποτυπώνεται στις δημοσκοπήσεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα.
Σύμφωνα με την τελευταία έρευνα της GPO για τα «Παραπολιτικά», η ψαλίδα έκλεισε κι άλλο, καθώς έπεσε η διαφορά ανάμεσα στα δύο κόμματα κάτω από το 6%, όσον αφορά στην πρόθεση ψήφου. Αξίζει να σημειωθεί πως το κυβερνών κόμμα έχασε πάνω από μία ποσοστιαία μονάδα μέσα σε μόλις έναν μήνα.
Συγκεκριμένα, η διαφορά Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ καταγράφεται πλέον στις 5,8 μονάδες, με τη Ν.Δ. να συγκεντρώνει ποσοστό 31,6% έναντι 25,8% του ΣΥΡΙΖΑ. 
Ακολουθούν το ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝ.ΑΛΛ. με 10,5%, το ΚΚΕ με 5,9% η Ελληνική Λύση με 3,6% και το ΜεΡΑ25 με 2,3%. Στο 10,2% οι αναποφάσιστοι.

► Παράλληλα, με τις αποκαλύψεις στο σκάνδαλο των υποκλοπών να είναι καταιγιστικές, σχεδόν δύο στους τρεις πολίτες (ποσοστό 64,5%) θεωρούν αρκετά ή πολύ σημαντικό το ζήτημα των παρακολουθήσεων, όπως καταγράφεται στην ίδια δημοσκόπηση.