ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022

Έλα ρε Γιάννη που δεν το ξέρεις αυτό!..


“Κύριε Ανδρουλάκη εδώ είμαστε δεν θα χαθούμε” λέει η Ράνια Τζίμα, και προφανώς ακούει τη βεβαιότητα που εκπέμπει η φράση της, αγχώνεται, αρχίζει να αμφιβάλει, και συμπληρώνει ένα μεγαλοπρεπές “Ελπίζω”, χαρίζοντας μαζί ένα γλυκό μειδίαμα στο τηλεοπτικό κοινό.  Άνθρωποι είμαστε σου λέει, οι καιροί είναι περίεργοι, μόνο οι βεβαιότητες δεν έχουν θέση στη ζωή μας. Ορθά λοιπόν το σκέφτηκε και το συμπλήρωσε η δημοσιογράφος.
Νωρίτερα ο Ανδρουλάκης είχε ζητήσει “Να με ξανά καλέσετε στο Mega γιατί δεν προλάβαμε να μιλήσουμε για τα μεγάλα θέματα της ακρίβειας, του φυσικού αερίου…” και πριν προλάβει να τελειώσει τη φράση του, πετάγεται ο Πρετεντέρης να τον συμπληρώσει, “Και για τον Παναθηναϊκό που είναι πρώτος και θα σηκώσει την κούπα στο τέλος”. Ομολογουμένως θέλει τσαγανό να λες κάτι τέτοιο στο κανάλι του Μαρινάκη. Και για αυτό τον αφήνουμε να ελπίζει.

H Ράνια Τζίμα δεν σταμάτησε ούτε στιγμή να κάνει γκριμάτσες κατά τη διάρκεια της συνέντευξης με τον Νίκο Ανδρουλάκη. Γκριμάτσες επιδοκιμασίας, γκριμάτσες δυσφορίας, γκριμάτσες επειδή συμφωνούσε, επειδή διαφωνούσε… Πληθώρα από γκριμάτσες για όλη την γκάμα των συναισθημάτων που παράγονται σε τέτοιες συνθήκες. Oλο το χαρτί ήταν οι γκριμάτσες της δημοσιογράφου.
Γκριμάτσα (ότι συμφωνεί) κουνώντας στον ίδιο ρυθμό κεφάλι και χείλη, οταν ο Ανδρουλακης πρότεινε στον πρόεδρο της Βουλής Κωνσταντίνο Τασούλα να υιοθετήσει ένα αντίστοιχο σύστημα με του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου όπου οι βουλευτές θα μπορούν να διαπιστώσουν εαν παρακολουθούνται ή όχι τα κινητά τους.
Γκριμάτσα (δυσφορίας και αποδοκιμασίας μαζί) του τύπου “έλα ρε Γιάννη που δεν το ξέρεις αυτό!..”, όταν ο Πρετεντέρης ρώτησε διευκρινιστικά γιατί δεν το κάνει η ΑΔΑΕ αυτό που πρότεινε στον Τασούλα… Για να του απαντήσει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ότι η ΑΔΑΕ μπορεί να ενημερώσει μόνο για την ΕΥΠ και όχι για το Pretador.
- απόσπασμα από κείμενο στο enimerosi24