ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022

Ράδιο Αρβύλα: «Σας αφήνουμε χωρίς να το θέλουμε»


Προσωρινή παύση θα κάνει το Ράδιο Αρβύλα όπως ανακοίνωσε ο Αντώνης Κανάκης, λίγο πριν το φινάλε της εκπομπής της Δευτέρας.  «Να σας υπενθυμίσω ότι αυτή είναι η τελευταία εβδομάδα εκπομπών του Ράδιο Αρβύλα για το 2022. Ο λόγος βέβαια είναι το Μουντιάλ που έρχεται στον ΑΝΤ1, γιατί οι ανάγκες του Μουντιάλ για τα διαφημιστικά πακέτα που πρέπει να παίζουν πριν το παιχνίδι, αλλά και για τις ζωντανές συνδέσεις που θα γίνονται με τα γήπεδα πριν το παιχνίδι, είχαν ως αποτέλεσμα στο 8 με 9 που βγαίνουμε εμείς στον αέρα, να μειωθεί τόσο πολύ ο χρόνος που χάνεται το νόημα. Οπότε θα σας αφήσουμε στο τέλος αυτής της εβδομάδας χωρίς να το θέλουμε καθόλου, πιστέψτε μας» είπε ο Κανάκης.
«Κι αυτό πάνω που ζεσταθήκαμε και κάναμε 20 επεισόδια. Μετά το Μουντιάλ είναι οι γιορτές, αλλά μάλλον θα τα πούμε το ’23, όταν τελειώσουν όλα αυτά» συμπλήρωσε ο Κανάκης, εξηγώντας τους λόγους που η εκπομπή θα αναγκαστεί να «παγώσει» για λίγο καιρό.