ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2022

Προβληματισμός στον ΣΚΑΪ – Χαµηλές οι πτήσεις του ενηµερωτικού


Απογοήτευση επικρατεί στον ΣΚΑΪ για τα νούμερα τηλεθέασης του δελτίου ειδήσεων εν μέσω του πολέμου στην Ουκρανία, που σε άλλες εποχές θα θεωρείτο προνομιακό τηλεοπτικό πεδίο για τοκανάλι του Νέου Φαλήρου.
Τα ποσοστά που καταγράφει η Σία Κοσιώνη κινούνται σχεδόν σε καθημερινή βάση κάτω από τον ανταγωνισμό στο δυναμικό κοινό, ενώ ακόμα και στο σύνολο η δεδομένη πρωτοκαθεδρία των προηγούμενων ετών σε αντίστοιχες κρίσιμες ειδησεογραφικά περιστάσεις αποτελεί παρελθόν.
Πέραν του lead in, που την τελευταία διετία συνιστά μόνιμο πονοκέφαλο για τους διοικούντες τον τηλεοπτικό σταθμό του Γιάννη Αλαφούζου, οι γνωρίζοντες αντιμετωπίζουν προβλήματα και ως προ το περιεχόμενο και την ανάδειξή του, μέτωπο το οποίο μετά το πέρας της σεζόν (κι αφού, καλώς εχόντων των πραγμάτων, περάσει κι αυτή η έκτακτη κατάσταση) αναμένεται να απασχολήσει εντόνως τα υψηλά κλιμάκια του καναλιού και τον διευθυντή Ενημέρωσης, Βασίλη Παπαδρόσο.
Την ίδια στιγμή, έντονο προβληματισμό έχει προκαλέσει και το γεγονός των χαμηλών πτήσεων που πραγματοποιούσαν οι «Αταίριαστοι» στην ούτως ή άλλως προβληματική ζώνη της Ιωάννας Μαλέσκου, μιας και η εκπομπή των Κούτρα – Ντσούνου έχει επεκταθεί χρονικά για τις ανάγκες κάλυψης των δραματικών εξελίξεων στο Ουκρανικό.
Παρεμπιπτόντως, αυτό το slot θα είναι το έτερο μεγάλο στοίχημα για τον ΣΚΑΪ του χρόνου και, ως εκ τούτου, από τώρα δίνεται ιδιαίτερη έμφαση σε μυστικές συσκέψεις και συζητήσεις. Σημειώνεται, δε, ότι οι παραπάνω επιδόσεις καταγράφονται σε μια περίοδο που ο ΣΚΑΪ έχει πάρει τα πάνω του σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα, χτυπώντας ακόμα και πρωτιές μετά την έναρξη του «Survivor».
- από το media.gr