ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2022

Ο μπελάς του Αντένα συνεχίζεται...


Oταν η η Παριζιάνα νικά τον Υπηρέτη του Λαού

Στη σκληρή μάχη τής βραδινής τηλεθέασης, δηλαδή στην παραγωγικότερη διαφημιστικά τηλεοπτική ζώνη, ο Αντένα κερδίζει πόντους από το Ράδιο Αρβύλα και τις Άγριες Μέλισσες (έστω και αποδυναμωμένες σε σχέση με την περασμένη περίοδο) και χάνει μερικώς από τον συνεχώς μετακινούμενο από πλευράς ώρας έναρξης Ήλιο (ο οποίος, βέβαια, έχει δώσει παλιότερα καλά ποσοστά) και, κυρίως, από τον εισαγόμενο Υπηρέτη του Λαού, με πρωταγωνιστή τον πρόεδρο της Ουκρανίας, τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι, στην κωμωδία που εκτόξευσε τη δημοτικότητά του και τον βοήθησε να φτάσει στη θέση του πρώτου πολίτη της χώρας. Η σειρά, που άρχισε να προβάλλεται στην Ελλάδα μετά την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία, ακολουθεί κατιούσα πορεία με μόνο κάποιες αναλαμπές στην προσπάθεια να κρατηθεί σε αξιοπρεπή επίπεδα, όπως για παράδειγμα την προηγούμενη Τετάρτη, 16 Μαρτίου, οπότε σημείωσε 3,8% στο σύνολο και 4,2% στις ηλικίες 18-54.
Ο Υπηρέτης του Λαού έχει εξελιχθεί σε κακό μπελά και πονοκέφαλο για τον Αντένα, ο οποίος την περασμένη Παρασκευή (18 Μαρτίου) προτίμησε να μη μεταδώσει επεισόδιο της ουκρανικής σειράς και στην ίδια περίπου ώρα έναρξης να προβάλει ελληνική ταινία, την Παριζιάνα με τη Ρένα Βλαχοπούλου, η οποία κατέγραψε 14,5% και 18,4% αντιστοίχως. Επειδή αυτήν την ημέρα, την Παρασκευή, δεν υπάρχουν τα πολύ βαριά χαρτιά των καναλιών στη βραδινή ζώνη (Σασμός, Άγριες Μέλισσες, Γη της Ελιάς) συγκρίνουμε τα ποσοστά της Παριζιάνας με εκείνα του Υπηρέτη του Λαού της αμέσως προηγούμενης Παρασκευής (11 Μαρτίου) οπότε σημείωσε 3,7% και 3,5%.
Τη Δευτέρα που πέρασε (21 Μαρτίου) ο κατήφορος του Υπηρέτη τού Λαού συνεχίστηκε με ποσοστά 2,9% και 2,4%, δηλαδή ακόμα πιο χαμηλά από το χαμηλότερα που είχαμε επισημάνει εδώ για τα ποσοστά της προηγούμενης Δευτέρας (14 Μαρτίου) οπότε είχε 3,3% και στις δύο κατηγορίες.
Αν θέλετε να δούμε την εικόνα τής τηλεθέασης και σε απόλυτους αριθμούς, όπως υπολογίζονται από την εταιρία μετρήσεων, τη Nielsen, ο Υπηρέτης του Λαού της Δευτέρας είχε 143.000 τηλεθεατές και η Παριζιάνα που μπήκε στη θέση του την Παρασκευή 352.000. Δηλαδή με περισσότερους από 200.000 άτομα.

- από το Harddog