ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021

«Eχει δίκιο η κυρία»: Εισβολή σε παράσταση του Χριστόφορου Ζαραλίκου (video)


Μεγάλη ένταση επικράτησε με την εισβολή μπράβων σε θέατρο όπου εμφανίζεται ο γνωστός κωμικός Χριστόφορος Ζαραλίκος, με το θέμα και τα βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει να μονοπωλούν το ενδιαφέρον στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 
Όλα ξεκίνησαν όταν ο Χριστόφορος Ζαραλίκος αναφέρθηκε, σατιρικά, στον Βαγγέλη Μαρινάκη. Τότε, πετάχτηκε η Σάσα Σταμάτη (των Παραπολιτικών) που βρισκόταν ανάμεσα στο κοινό και άρχισε να διαμαρτύρεται.
Μαζί της ήταν άλλα τρία άτομα, είχαν αγοραστεί συνολικά τέσσερα εισιτήρια στο ίδιο όνομα (όχι στο όνομα της Σταμάτη). Η Σάσα Σταμάτη κατέβηκε στη σκηνή μαζί με άλλους δύο, όπως βλέπουμε και στα βίντεο, ενώ ο τέταρτος της παρέας, ένας κουστουμαρισμένος, τραβούσε από την αρχή βίντεο με το κινητό του τηλέφωνο. Λες και το είχαν σκηνοθετήσει.
«Ντροπή σου που αναφέρθηκες στον Μαρινάκη, είμαι από τη Μάντρα και ξέρω πως βοηθάει πολύ κόσμο» άρχισε να του λέει η δημοσιογράφος των Παραπολιτικών με τον Χριστόφορο Ζαραλίκο να μην καταλαβαίνει τι γίνεται και, φυσικά, να μην την αναγνωρίζει. Αργότερα πληροφορήθηκε ποια είναι. Και γιατί να τη γνωρίζει άλλωστε...
Την ίδια ώρα, δύο άλλα άτομα από το κοινό, από τα ορεινά, άρχιζαν να φωνάζουν ότι «έχει δίκιο η κυρία». Ο ένας από τους δύο, μετά το επεισόδιο, πήγε στην τουαλέτα και δεν... επέστρεψε ποτέ.
Οι άνθρωποι του θεάτρου μόλις κατάλαβαν τι συμβαίνει ανέβηκαν στη σκηνή προκειμένου να προστατεύσουν τον Χριστόφορο. Ανησύχησαν προφανώς και δικαίως γιατί πιθανότατα θα διέκριναν κι άλλα πράγματα.
Αναφορικά με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, αυτό που σημειώνεται, όπως δήλωσε ο Χρ. Ζαραλίκος στο avgi.gr, στην παράσταση είναι πως «εάν δεν μας έδιναν λεφτά οι Άγγλοι, θα έπρεπε να τα βρει ο Μιαούλης με το πλοίο του, το "Γκιαούρ- One"».
Μετά το επεισόδιο και αφού αποχώρησε η παρέα της Σάσας Σταμάτη, ο Χριστόφορος πήρε το μικρόφωνο και είπε ότι «η παράσταση δεν διακόπτεται για κανέναν λόγο».
Το κοινό άρχισε να τον αποθεώνει, «μπράβο Ζάρα μη μασάς» φώναξε κάποιος και όλοι χειροκροτούσαν για δύο-τρία λεπτά, συνεχόμενα. Μέχρι που ο ηθοποιός τους παρακάλεσε, γελώντας, να σταματήσουν γιατί αλλιώς δεν θα έβλεπαν καν παράσταση.
Μετά το τέλος, πολύ κόσμος από τους θεατές περίμενε έξω από το θέατρο τον Χριστόφορο προκειμένου να του μιλήσει κατ' ιδίαν και να του πει κάποια λόγια συμπαράστασης.
Ήδη το #ζαραλικος είναι το πιο δημοφιλές trend στο Twitter.
Δημήτρης Κανελλόπουλος / ΕφΣυν