ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021

Ηταν σαν να διάβαζε το άρθρο του Σκέρτσου


Κάθε φορά που ο υπουργός Επικρατείας και… άτυπος υπουργός Υγείας Άκης Σκέρτσος εκτοξεύει κάποια ατυχή δήλωση για την πανδημία, η στήλη φροντίζει να διερευνά και να αποκαλύπτει πώς.. εισπράττουν βουλευτές της ΝΔ την κάθε «κοτσάνα». Όμως, επειδή ο Neo θέλει να είναι δίκαιος, οφείλει να επισημάνει πως ο υπουργός Επικρατείας βγήκε χθες πιο ισχυρός από τις ανακοινώσεις Μητσοτάκη για την υποχρεωτικότητα του εμβολίου επί ποινή 100 ευρώ μηνιαίως στους πολίτες άνω των 60 ετών. 
Βλέπετε, ο Σκέρτσος είχε γράψει προ δύο ημερών άρθρο στην «Καθημερινή» επικαλούμενος τον υψηλό αριθμό των ανεμβολίαστων πολιτών άνω των 60 και χθες, όποιος άκουσε τον τρόπο που αιτιολόγησε την -δύσκολη, αναμφίβολα- απόφασή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης, διαπίστωσε πως ήταν σαν να… διάβαζε το άρθρο του Άκη Σκέρτσου. 
Μάλιστα, φαίνεται ότι ο υπουργός Επικρατείας ήταν μεταξύ εκείνων που είχαν εισηγηθεί στον πρωθυπουργό αυτό το μέτρο, εξαιτίας της βεβαρημένης κατάστασης στα νοσοκομεία, αλλά και των ζοφερών προβλέψεων των επιδημιολόγων για τη συνέχεια.
Neo / Matrix24