ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021

Εξώδικο του ΣΚΑΪ σε «Ράδιο Αρβύλα» και ΑΝΤ


Το αμφιλεγόμενο ριάλιτι έγινε, αυτή τη φορά, η αιτία για να έρθουν ξανά σε αντιπαράθεση ο ΣΚΑΪ και το «Ράδιο Αρβύλα». Όπως ανέφερε η Ναταλία Ανδρικοπούλου στο «Χαμογέλα και Πάλι» του Mega, το κανάλι του Νέου Φαλήρου έστειλε εξώδικο τόσο στην ομάδα της εκπομπής όσο και στον ΑΝΤ1, επειδή έπαιξαν (με επεξεργασία) μέρος του βίντεο του «Big Brother» που διέρρευσε στο internet, εκεί όπου οι τεχνικοί φαίνεται να σχολιάζουν τους δύο παίκτες του ριάλιτι που ερωτοτροπούσαν μεταξύ τους, και για τα σχόλια των παρουσιαστών που προηγήθηκαν και ακολούθησαν. Εκεί ο ΣΚΑΪ ζητά να σταματήσουν από την εκπομπή οι αναφορές στο εν λόγω πρόγραμμά του.
Θυμίζουμε ότι ο ΣΚΑΪ σε ανακοίνωσή του ανέφερε:
«Με αφορμή άρθρα, αναρτήσεις και σχόλια, που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες στο διαδίκτυο, σχετικά με το τηλεοπτικό πρόγραμμα Big Brother, διευκρινίζονται τα εξής:
Το οπτικοακουστικό υλικό που φέρεται να αφορά στο πρόγραμμα Big Brother δεν προέρχεται ούτε προβλήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ. Αποτυπώθηκε και αποκτήθηκε αθέμιτα και στη συνέχεια διέρρευσε (πιθανότατα κατόπιν περαιτέρω επεξεργασίας) στο διαδίκτυο και σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χωρίς καμία δική μας γνώση, ευθύνη ή εμπλοκή.
Ο ΣΚΑΪ έχει εκκινήσει νομικές ενέργειες κατά παντός υπευθύνου, αλλά και εναντίον αυτών που, αναπαράγοντας και διακινώντας περαιτέρω το παρανόμως κτηθέν υλικό, έχουν επιλέξει να επωφεληθούν σε βάρος τρίτων ή να αποκτήσουν δημόσιο λόγο, εμφανιζόμενοι δήθεν ως ηθικοί κήνσορες».