ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021

Eνόχληση της κυβέρνησης...


Την ενόχληση της κυβέρνησης για τις αποδοκιμασίες που ακούστηκαν κατά του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη την Τετάρτη έξω από τη Μητρόπολη Αθηνών, στον αποχαιρετισμό στον.. Μίκη Θεοδωράκη, εξέφρασε ο Γιάννης Οικονόμου.
Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε ότι «το τελευταίο πράγμα που αρμόζει στον αποχαιρετισμό του μεγάλου Έλληνα είναι ο διχασμός και οι απρέπειες».
Παράλληλα, άφησε αιχμές για το γεγονός ότι πολιτικές δυνάμεις δεν καταδίκασαν το περιστατικό. «Είναι απορίας άξιον ότι δεν αισθάνθηκαν όλοι την ανάγκη να καταδικάσουν αυτές τις συμπεριφορές. Να θυμίσω απλώς ότι όταν είχαν στο παρελθόν ακουστεί κάποιες αποδοκιμασίες για τον τότε πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στην κηδεία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, υπήρχε άμεση και πολύ καθαρή καταδίκη αυτού του μεμονωμένου περιστατικό από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας» τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.