ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2021

Σημίτης υπέρ Λοβέρδου!


Απαρατήρητο πέρασε το μήνυμα που έστειλε ο Κώστας Σημίτης στην εκδήλωση της 3ης του Σεπτέμβρη, με την οποία τάσσεται εμμέσως πλην σαφώς, υπέρ της υποψηφιότητας Λοβέρδου για..την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, τουλάχιστον όπως συμπεραίνει ο Βασίλης Σκουρής στα «Παιχνίδια Εξουσίας» στο ieidiseis. 
Αναφέρει χαρακτηριστικά 
Στο μήνυμά του ο Κώστας Σημίτης αναφέρει:
«Η σημερινή μέρα μπορεί από πολλούς να γίνεται αντιληπτή ως μια συνηθισμένη διαδικασία αναφοράς σε ένα παρελθόν, επειδή το παρόν δεν προσφέρει δυνατότητες ανάδειξης και ενεργού δράσης. Το αύριο εξαρτάται από εμάς. Η χώρα έχει ακόμη πολλά και ιδιαίτερα προβλήματα. Η σημερινή μέρα είναι μια υπενθύμιση ότι έχουμε ευθύνη να διαμορφώσουμε μια παράταξη δημιουργική με νέους στόχους, με τις αρχές της ευρωπαϊκής σοσιαλδημοκρατίας, μια παράταξη ικανή να χαράξει αποτελεσματικά τις σύγχρονες κατευθύνσεις για την ανάπτυξη της χώρας».
Οπως γράφει ο Β. Σκουρής, ο πρώην πρωθυπουργός αναφέρει με σαφήνεια ότι απέτυχε η Φώφη Γεννηματά και περιγράφει την ανάγκη ενός κόμματος «κομμένου και ραμμένου» στα μέτρα του Ανδρέα Λοβέρδου.
Οι εσωκομματικές εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛ μόλις ξεκίνησαν!